ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ… ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

166

«Μπαρούτι»… ο πρόεδρος για τις «κακές γλώσσες»

Έχει μάθει ο Μιχάλης Μπούσης τις φήμες που διαδίδουν κάποιοι στο Ηράκλειο δήθεν ότι ψάχνει για «συμπαίκτες» για την ιδιοκτησία  ή ότι έχει οικονομικό πρόβλημα μετά την αποχώρηση της οικογένειας Παλυβού και έχει γίνει «μπαρούτι». Μην αποκλείσετε μαζί με όλα τα πολύ σημαντικά που φαίνεται ότι έχει να πει την Παρασκευή να αναφερθεί και σε όλα αυτά βάζοντας τα πράγματα και τις «κακές γλώσσες» στην θέση τους…

Ν.Μ.

 

Ε.Π.ΟΜετά τον Δεκαπενταύγουστο τα νεότερα…

Στις 19 Αυγούστου θα  ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λιγκ 2 αφού τότε θα συνεδριάσει ξανά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τα σενάρια η νέα ΣΛ2 θα έχει δύο ομίλους των 16 ομάδων (βορράς-νότος) και η Γ’ Εθνική θα ξαναγίνει η τρίτη τη τάξει κατηγορία!

Υπενθυμίζεται ότι στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 – Φούτμπολ Λιγκ που προηγήθηκε της συνεδρίασης της ΕΕ, η εισήγηση που έγινε, είναι να μην αλλάξει η δομή των δύο κατηγοριών (16 ομάδες σε ΣΛ2, 14 σε ΦΛ).

Σε κάθε περίπτωση, τα νεότερα για το θέμα αυτό θα προκύψουν μετά το Δεκαπενταύγουστο…

Ν.Μ.

Στο δίκτυο Ακαδημιών Εργοτέλη και η Νίκη Σητείας

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Σητείας είναι το νέο μέλος του δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών με τον ΓΣ Εργοτέλης.

Μια από τις σημαντικότερες και πολυπληθέστερες Ακαδημίες ποδοσφαίρου του νομού Λασιθίου, με περισσότερους από 120 νέους αθλητές, μετέχει πλέον και αυτή στο δίκτυο του Εργοτέλη.

“Ο ΓΣ Εργοτέλης συνεχίζει και την εφετινή αγωνιστική χρονιά να είναι ο πυρήνας ενός δικτύου Ακαδημιών, με σκοπό την οργάνωση και λειτουργία τμημάτων υποδομής στα χνάρια της δικής του Ακαδημίας.

Κάτω από την επίβλεψη του ΓΣ Εργοτέλης και του τεχνικού διευθυντή του, η ΑΟ Νίκη Σητείας οργανώνει τα τμήματα υποδομής της δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να ζήσουν το όνειρό τους.

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020. Πληροφορίες για εγγραφές: Χάρης Αχλαδιανάκης: 6944/382224 και Κώστας Κοκολάκης: 6985/124201 και στα γραφεία της ομάδας, οδός Καραμανλή 8.” Αναφέρει ο Εργοτέλης.

 

Όλοι τού φταίνε…

Όλοι τού φταίνε του Λεωνίδα Λεουτσάκου, που προφανώς άλλα περίμενε κι άλλα του ήρθαν σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση. Ο πρόεδρος της SL2 έβαλε κατά του  εντεταλμένου εκπρόσωπου  των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, που στην διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής  τόνισε ότι οι αποφάσεις για αναδιαρθρώσεις  θα πρέπει να λαμβάνονται πολύ πριν από την εφαρμογή τυχόν αλλαγών όπως αναφέρθηκε αρκετές φορές μέσω των εμπειρογνωμόνων της FIFA στην ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος του απάντησε ότι έχει επιλεκτική μνήμη λέγοντας του: «Έχεις πάθει Αλσχάϊμερ κ. Φούσεκ; Ξεχνάς ότι η ΕΠΟ χωρίς να ρωτήσει κανέναν ανέβασε στη Football League αντί 4 που έλεγε η προκήρυξη 8 ομάδες, αυτό δεν είναι αναδιάρθρωση; Τι είναι; Άρα γιατί διαφωνείτε μόνο για την αύξηση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα 1;»…

Ν.Μ.

 

Έχασε τον πατέρα του

Τον αγαπημένο του πατέρα, Γιάννη ετών 89 έχασε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης-Υδατοσφαίρισης Κρήτης, Ρόδου (ΠΕΚΥΚ-Ρ) και αντιπρόεδρος του ΚΟΗ Γιώργος Ανδρουλάκης. Ας είναι ελαφρύ το χώρα που θα τον σκεπάσει..

Α.Π.

 

Ας πρόσεχαν…

Διαμαρτύρονται Ξάνθη και Απόλλωνας Σμύρνης για το μπαράζ και ισχυρίζονται ότι πρέπει να μη γίνει γιατί δεν έχουν παίκτες. Αφού γνώριζαν τι προβλέπει η προκήρυξη γιατί  βιάστηκαν να διώξουν παίκτες και να έχουν τώρα πρόβλημα στο πώς θα αγωνιστούν; Τι ήθελαν, δηλαδή, σώνει και καλά να παίξουν στην Σούπερ Λίγκα με το έτσι θέλω; Θα έπρεπε να είχαν προνοήσει ώστε να είναι έτοιμες οι ομάδες τους εφόσον χρειαστεί όπως κι έγινε. Εκτός κι αν κάποιοι τους είχαν διαβεβαιώσει για την αναδιάρθρωση οπότε ας πρόσεχαν…

Ν.Μ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει