ΤΟΠΙΚΟ

130

Α1

Στον ΑΟΤ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Ζαφείρης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αν και είχε συμφωνήσει να μείνει στον Αλμυρό στις αρχές του καλοκαιριού, τελικά αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Γαζίου, μετακομίζοντας στο Τυμπάκι.

Άκαρπη απέβη η πρώτη συνάντηση της διοίκησης του Ρωμανού με τα στελέχη του Δήμου Χερσονήσου, προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα συνεννόησης για τη χρήση του γηπέδου της Ελιάς.

Οι παράγοντες του σωματείου θα επιδιώξουν και δεύτερη συνάντηση, ελπίζοντας να βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσει η ομάδα κανονικά στο πρωτάθλημα.

Την πρώτη του συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες ο ΠΑΝΟΜ. Δυναμικό “παρών” έδωσαν τα νέα παιδιά του συλλόγου, στα οποία και φέτος θα δοθούν ευκαιρίες. Εντωμεταξύ και ο Μανώλης Τζανάκης συμφώνησε να παραμείνει στα Μάλια.

Απογοήτευση κυριαρχεί στο Μεταξοχώρι για την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα της συμμετοχής της ομάδας στην Α1. Στην ανακοίνωση της διοίκησης, εκφράζεται η πικρία της για την αδιαφορία του κόσμου, με χαρακτηριστικά λόγια: «Η αδιαφορία προς το μέλλον της ομάδας μας συνεχίζεται. Αδιαφορία από κόσμο που δεν περίμενε κανείς, διότι όταν χρειάστηκαν στήριξη από την ομάδα και τα μέλη της, ήταν εκεί. Απλά διαλύεται ότι χτίστηκε με κόπο πολλών τόσα χρόνια».

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γόρτυνας, αποτελεί ο Φάνης Χαλκιαδάκης.

Α1

Ο Γιάννης Ανδρεαδάκης δεν θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στα Δειλινά ως ποδοσφαιριστής αλλά από το πόστο του γενικού αρχηγού. Το Δ.Σ πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, τον τίμησε για την αγωνιστική προσφορά του στην ομάδα.

Ο Βασίλης Βασιλειάδης επέστρεψε μετά από μερικούς μήνες στην τεχνική ηγεσία των Γουβών, διαδεχόμενος τον Ζαχαρία Νοικοκυράκη. Στα διοικητικά, νέος πρόεδρος του σωματείου είναι ο Απόστολος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο των Ελπίδων και μαζί με τον Νίκο Ανδριανάκη, θα οδηγήσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει