ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΑ 4 ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ: Πήραν την ευλογία του Θεού στο Ατσαλένιο

98

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ατσαλένιου, ο καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων του ΠΟΑ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο πατήρ Στυλιανός Καλαϊτζάκης, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και μόνο επιτυχίες, αποκαλύπτοντας και τα «πράσινα» αισθήματα του. Μιλώντας προς τους παίκτες αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας ανέφερε “ Και θα ήθελα όπως ο ΠΑΟΚ έχει τον ΠαπαΠΑΟΚ, έτσι κι εγώ να είμαι ο ΠαπαΠΟΑ”, προκαλώντας ένα πλατύ χαμόγελο σε όλους τους  παρευρισκόμενους.

Το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Λέλεκας, μέλη του Δ.Σ, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας. Έτσι, όλοι πήραν την Ευλογία του Αγιασμού και ευχήθηκαν μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση.

Κοντά σε Αναστασιάδη

Κοντά σε πολύ σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΟΑ. Οι πράσινοι είναι σε επαφές με τον Ανέστη Αναστασιάδη και όλα δείχνουν ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο έμπειρος παίκτης να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Ατσαλένιου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει