ΤΟΠΙΚΟ

138

Α1

Την απόκτηση του Δημήτρη Γιαπετζάκη ανακοίνωσε ο ΟΦΑ.

Ο νεαρός αμυντικός την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στη Χερσόνησο βοηθώντας την  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ποδοσφαιριστής  αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Λευτέρη Ρουσακη και αποκτήθηκε για να δωσει με την εμπειρία του μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.

Εξάλλου, ο ΟΦΑ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Βιλανάκη.

Ο Βιλανάκης  πήγε στον ΟΦΑ  περυσι στο δεύτερο μισό και με την εμπειρία του βοή́θησε για την παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Α2

Την ευκαιρία να κάνει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΑΜ είχε ο προπονητής  Αντώνης Λεκάκης στα γραφεία του Συλλόγου, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία η οποία αρχίζει σήμερα στο γήπεδο του Λίντο.

Το “παρών” στη συνάντηση έδωσαν ο Πρόεδρος του ΟΦΑΜ  Μαρίνος Μερονιανάκης και  τα μέλη της Διοίκησης.

Ο κ. Λεκάκης ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά κ τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση για τη φετινή χρονιά.

Στη συνέχεια τελέστηκε κ ο καθιερωμένος Αγιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, από τον Ιερέα της Ενορίας Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι) π. Εμμανουήλ Ξυλούρη, τον οποίο ο ΟΦΑΜ ευχαριστεί  θερμά.

Ο Απόστολος Παπαδάκης ανέλαβε τις τύχες των Γουβών στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο κ. Παπαδάκης εξελέγη στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν και  ήδη οι άνθρωποι της ομάδας “τρέχουν” τον σχεδιασμό με πρώτο στόχο το νέο προπονητή και βέβαια την δημιουργία της ομάδας  για τη νέα χρονιά

Μια ακόμα μεταγραφή  ανακοίνωσε  ο Ποσειδώνας, που απέκτησε  τον Γιώργο Σεληνιωτάκη.

Ο Σεληνιωτάκης πέρυσι αγωνιζόταν στην Τριτωνία για την Α1 ΕΠΣΗ, ενώ έχει περάσει και από ομάδες της Γ’ Εθνικής. Στην απόκτηση του Βασίλη Αρβανίτη προχώρησαν οι Κουνάβοι. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Μεταξοχωρίου, συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους των Κουνάβων και πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει