ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ: Η ΕΠΟ αποφασίζει 14 ή… μπάχαλο στη Σούπερ Λιγκ

111

Κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή για την επόμενη  μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς  από την μια συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για να αποφασίσει για την αναδιάρθρωση και από την άλλη οι Λίγκες (Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2) με σημαντικά θέματα στην ατζέντα τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι , προκειμένου να παρθεί η οριστική απόφαση για την αναδιάρθρωση στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ΕΠΟ δεν πήρε απόφαση την προηγούμενη Δευτέρα, κι ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα η Σούπερ Λιγκ με απόλυτο τρόπο ξεκαθάρισε τη θέση της, με τις ομάδες να ψηφίζουν κατά της αναδιάρθρωσης (με ψήφους 13-1 και μόνο τον Πανιώνιο να διαφωνεί), ενώ προχώρησε και στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης όπου τονίζει πως αν η ΕΠΟ εγκρίνει την αναδιάρθρωση, τότε οι ομάδες δεν θα κατέβουν να παίξουν στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Κατά της αναδιάρθρωσης έχει τοποθετηθεί και η ΟΥΕΦΑ και μένει να δούμε αν σήμερα η ΕΠΟ θα ακολουθήσει πιστά αυτές τις προτάσεις ή αν θα αποφασίσει διαφορετικά φέρνοντας τα πάνω-κάτω και δημιουργώντας μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σήμερα  στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί  και το Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω τηλεδιάσκεψης στην Σούπερ Λιγκ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η επικύρωση των θέσεων 7 έως και 14 του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ  αγωνιστικής περιόδου 2019-20, τηλεοπτικά ζητήματα, η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και θέματα διοργάνωσης πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Λίγο αργότερα(1μμ) θα πραγματοποιηθεί, η κρίσιμη συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) του διοικητικού συμβουλίου της  Σούπερ Λιγκ  2  που έχει σαν κύριο θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο μέτωπο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει