ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

157

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλή εβδομάδα και καλή δύναμη. Με υπομονή και ψυχραιμία. Τα πράγματα είναι γενικώς δύσκολα, αλλά δεν είναι για πανικό.

ΤΑ 110 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν το Σάββατο ήταν πάρα πολλά. Η συντριπτική πλειοψηφία τους, εγχώρια. Αν δεν κάνω λάθος, 129 κρούσματα ήταν το peak μέσα στην πανδημία. Αρα χρειαζόμαστε να ξαναμπούμε σε σκέψεις για να μην μπούμε σε καραντίνα.

Ο ΙΟΣ είναι εδώ κι όσοι δεν το καταλαβαίνουν καλό είναι να επιστρέψουν στο 11033.

ΔΙΟΤΙ ο άλλος επιμένει: Έχεις δει κανένα να αρρωστήσει; Έχει πάθει κάποιος κάτι στην πολυκατοικία σου; Πιο ψεκασμένος πεθαίνεις!

ΝΑΙ βρε! Αν δεν υπήρχε τηλεόραση θα ήξερες ότι υπάρχει Αμερική; Έχεις δει ποτέ την Αμερική

ΠΑΝΤΩΣ για την Ελλάδα υπάρχει λύση για τη μάσκα. Τους υπόσχεσαι διορισμό στο Δημόσιο και θα τη φοράνε…τη μία πάνω στην άλλη!

ΦΥΣΙΚΑ και το πρόβλημα είναι οι οικονομία. Tα στοιχεία του Β τρίμηνου του 2020 δείχνουν ότι τα αναγκαστικά lock down διαλύουν τις οικονομίες. -13,9% το ΑΕΠ της Γαλλίας. -18,5% το ΑΕΠ της Ισπανίας. Εάν δεν ελέγξουμε έγκαιρα το νέο κύμα πανδημίας θα πάμε, αναγκαστικά,σε ακραίες οικονομικές καταστάσεις

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. H κυβέρνηση αποτιμά την πρόσφατη ελληνοτουρκική κρίση, αποκρούει τις αιτιάσεις Ερντογάν για διμερείς επαφές σε ένα ασαφές και χωρίς όρους πλαίσιο, ενώ ετοιμάζεται να διανύσει, όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο μίλι για την οριοθέτηση της ΑΟΖ µε την Αίγυπτο.

EIMAΣΤΕ πλέον πολύ κοντά στο να υπογράψουμε με την Αίγυπτο την απόφαση για ΑΟΖ. Για να δούμε.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ άδικο…Την ώρα που ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα 2020-2021 καμιά τουρκική τηλεοπτική σειρά λόγω της πολιτιστικής βεβήλωσης του Ναού της Αγίας Σοφίας από το καθεστώς  Ερντογάν, το ΣΤΑΡ δεν μπορεί  να αντισταθεί στον οικονομικό πειρασμό των «ανταγωνιστικών τιμών» που προσφέρουν οι Τούρκοι

ΑΠΟΡΙΑ: Την ιθαγένεια  δεν την απονέμει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Αυτό δεν έγινε και με τον Τομ Χανκς; Γιατί έτρεξε όντως ο Μητοτάκης να του δώσει το διαβατήριο;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει