Κατσικοκέρης: «Ο Γιούχτας με καλύπτει πλήρως»

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

126

Την κίνηση-ματ στο κρητικό ποδόσφαιρο έκανε φέτος ο Γιούχτας με την απόκτηση του Νίκου Κατσικοκέρη, ενός επιθετικού εγνωσμένης αξίας, ο οποίος αποτέλεσε και αυτό το καλοκαίρι «μήλο της έριδος» για πολλές ομάδες από το νησί και όχι μόνο.

Ο Γιούχτας επιβεβαίωσε με την προσέγγιση που έκανε στον έμπειρο επιθετικό, ότι μπορεί να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας παίκτης σε επαγγελματικό επίπεδο.  «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους, τον πρόεδρο κ. Μπουνάκη, τον προπονητή κ. Πίτσο και όλο το Δ.Σ. της ομάδας, όπως και τον κ. Αρναουτάκη που στηρίζει την ομάδα του τόπου του.

Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% να βοηθήσω την ομάδα και μέσα από αυτό να καταφέρω τον στόχο που έχω κάθε χρόνο για να είμαι ο πρώτος σκόρερ. Έθεσα ως προτεραιότητα φέτος την οικογένειά μου που είναι στο Ηράκλειο για να επιλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου.

Από την πρώτη στιγμή ο Γιούχτας με κάλυψε σε όλες τις ανάγκες μου», τόνισε ο 32χρονος φορ που πέρσι αγωνίστηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας.

 

Εμπιστοσύνη στους νέους

Εμπρακτα επενδύει φέτος στο μέλλον ο Γιούχτας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα του.

Στη διάθεση του Μηνά Πίτσου βρίσκονται 5 παίκτες, ηλικίας 16 και 17 ετών, από τις Αρχάνες αλλά και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, με τη διοίκηση να στέλνει το μήνυμα με την ένταξη των νέων ταλέντων στην ομάδα, ότι μπαίνουν οι βάσεις για τον Γιούχτα του μέλλοντος.

Στο περιθώριο της τέλεσης του αγιασμού, ο πρόεδρος Νίκος Μπουνάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτά τα πέντε νέα παιδιά. Πρόκειται για τους Αντώνη Μπετεινάκη (γεν. 2004) και Γιώργο Ψυλλάκη (γεν.2003), που είναι από την περσινή σεζόν μέλη της πρώτης ομάδας, τους Κωνσταντίνο Μαρκατάτο (γεν. 2003) και Γιάννη Παχάκη (γεν. 2003) που αποκτήθηκαν φέτος από το Λίντο και τον τερματοφύλακα Μιχάλη Καπετανάκη (γεν. 2004), που προωθήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τον Γιούχτα 2010.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει