ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

201

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό μήνα! Ελπίζουμε όλοι ο Αύγουστος να είναι καλύτερος. Πολύ καλύτερος! Είναι μήνας που όλοι λέμε να ήταν δυο φορές τον χρόνο! Ελπίζουμε να το επιβεβαιώσει!

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ να μην έχει… ιό πολύ γιατί την πατήσαμε! Καλύτερα να επιβεβαιωθούν οι συνωμοσιολόγοι, να λένε… είδατε, δεν έχει κάτι!

ΤΩΡΑ που το λέμε. Είδατε τι ζημιά έγινε στη δημόσια εικόνα του Μποτσέλι από τις δηλώσεις του για την «αντίσταση» κατά των μέτρων για την πανδημία ήταν τόσο μεγάλη, που έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να ανασκευάσει άμεσα.

ΑΝΑΒΕΙ, δεν ανάβει, ανάβει δεν ανάβει! Τι είναι αυτός ο Τραμπ; Πού τον βρήκανε οι Αμερικάνοι; Μερικές ώρες αφότου άφησε να εννοηθεί ότι ίσως επιδιώξει αναβολή των εκλογών του Νοεμβρίου, ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ  διαβεβαίωσε  ότι δεν θέλει κάτι τέτοιο, όμως ανησυχεί για τα προβλήματα που κατ’ αυτόν θα προκαλέσουν τα εκατομμύρια των ψήφων οι οποίες θα σταλούν ταχυδρομικά.

ΩΧ, ωχ! Σε μία ιδιωτική εταιρεία στη Μεταμόρφωση βρέθηκε το εξαφανισμένο εδώ και δυο χρόνια καταγραφικό μηχάνημα της Πυροσβεστικής που εκτιμάται ότι περιέχει συνομιλίες στελεχών του Κέντρου Επιχειρήσεων με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ βρίσκεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Ασφάλειας Αττικής. Κατασχέθηκε πριν από λίγες ημέρες μετά από έφοδο του ανακριτή στην εταιρεία. Η επίσημη εκδοχή των υπευθύνων είναι ότι το μηχάνημα βρισκόταν εκεί για συντήρηση. Χαχαχαχα!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Μηταράκης: 94% μείωση ροών στα νησιά μας τετράμηνο (Απρίλιος-Ιούλιος). Μηδενικές αφίξεις Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο, 85% μείωση στην Λέσβο. Και η αποσυμφόρηση συνεχίζεται σταθερά. Επόμενος στόχος η ενίσχυση της ασφάλειας στις δομές, προς όφελος και των διαμενόντων και των τοπικών κοινωνιών, λέει ο υπουργός. Αντε να σε δούμε!

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ο Ευθυμάκης: Οταν την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης ο Ερντογάν επιστρέφει στο ξίφος του ιμάμη, γελάμε. Οταν το 2020 η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στα μονοπάτια του Γράμμου, τι πρέπει άραγε να κάνουμε;

ΑΛΛΟ πάλι και τούτο! Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες 58χρονη γυναίκα ζούσε με τη σορό της 92χρονης μητέρας της στην ντουλάπα του σπιτιού τους, στην Καλλιθέα.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει