Παπαδάκης: «Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα»

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

108

Με τη δυναμική παρουσία του Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Δαμάστα συνεχίζει με μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό, πραγματοποιήθηκε χθες στο εστιατόριο «AVLI» η πρώτη συγκέντρωση των πρωταθλητών Ηρακλείου.

«Θέλουμε να είστε λιοντάρια στον αγωνιστικό χώρο, να γυαλίζει το μάτι σας! Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και η διοίκηση είναι εδώ για να φροντίζει για τα υπόλοιπα.

Η οργάνωσή μας είναι σε επαγγελματικά πρότυπα, στο γήπεδο γίνονται και άλλα έργα, έχουν μπει οι προβολείς και δημιουργείται νέα κερκίδα για να μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί στο μέλλον στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Πρωτάθλημα. Γι’ αυτό διαλέξαμε εσάς, γιατί πιστεύουμε ότι εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε», ήταν τα λόγια του κ. Παπαδάκη.

Στους παίκτες μίλησαν ακόμα ο πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος και ο τεχνικός Γιάννης Χατζησεβαστός που περιμένει τους ποδοσφαιριστές σήμερα για την πρώτη προπόνηση.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τους Ολιβέιρα και Μεϊρέλες που αναμένονται στις 10/8 μαζί με το τρίτο πορτογαλικό απόκτημα της ομάδας, τον Φιλίπε Ραμάλιο.

Επίσης ο Βαλαβανόπουλος έρχεται σήμερα το πρωί ενώ σε ό,τι αφορά τον Ανέστη Αναστασιάδη που δεν ήταν παρών στο πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο, αν και πρόσφατα είχε ανανεώσει. Χθες εξάλλου ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 19χρονου στόπερ Κώστα Μηλιαράκη από το Λίντο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει