ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

188

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υπομονή! Μία έμεινε και μετά θα… φύγετε σε άδεια. Του Αυγούστου. Λέμε τώρα…

ΚΑΙ ΟΜΩΣ… Μας δουλεύουν κανονικά οι Τούρκοι ! Μπα, γιατί το λέτε αυτό; Απλώς  αποσύρουν το Oruc Reis και βγάζουν Navtex για το «Barbaros» στην κυπριακή ΑΟΖ!

ΑΛΛΟ πάλι και τούτο που σκέφτηκε ο Τραμπ! Ζητάει την αναβολή των αμερικάνικων εκλογών!

ΝΑΙ το είπε κι αυτό: «Με την πανεθνική επιστολική ψήφο (όχι ψήφο απουσίας, που είναι καλή), το 2020 θα σημαδευτεί ως η χρονιά των πιο ανακριβών και απατηλών εκλογών στην ιστορία. Θα είναι μεγάλη ντροπή για τις ΗΠΑ. Μήπως να αναβάλουμε τις εκλογές ώσπου οι άνθρωποι να μπορούν σωστά, με ασφάλεια να ψηφίσουν;»

ΘΑ ΜΟΥ πεις ποιος τον παίρνει πια στα σοβαρά. Εδώ κλείνει η πίτσα Χατ στην Ελλάδα!

ΣΤΑ ΠΙΟ  ΣΟΒΑΡΑ θέματα τώρα: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού αποφάσισε ότι η 7η Γιορτή Σαρικόπιτας που ειχε προγραμματιστεί να γίνει στις 8 Αυγούστου 2020 με το συγκρότημα του Γιώργου Παπαδάκη στο χωριό  ακυρώνεται!

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ τώρα! Με την οικονομία σε ελεύθερη πτώση λόγω κοροναιού, τα έσοδα Δημοσίου & ασφαλιστικών ταμείων να έχουν καταρρεύσει, η αντιπολίτευση πιέζει να καταβληθούν στους συνταξιούχους αναδρομικά 3,9 δισεκ εντός του 2020. Και δεν αποκλείεται να τα δώσει και η κυβέρνηση!

ΕΙΝΑΙ σαν να λέμε: Ασφαλής μέθοδος χρεοκοπίας,αποκλεισμού από το Ταμείο Ανάκαμψης..

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ; Ότι αυτά τα λέει η αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που έκοψε τα λεφτά από τους συνταξιούχους, τα λεφτά του 2015-2016 και ζητά από την κυβέρνηση τώρα να τα δώσει πίσω γιατί…δεν ήταν σωστό!

ΠΑΝΤΩΣ, εξήγγειλε κι ένα καλό ο Πρωθυπουργός. Καθιερώνεται ευνοϊκό καθεστώς για αλλοδαπούς συνταξιούχους, ώστε να μεταφέρουν εδώ τη φορολογική τους έδρα. Στο εξής, το εισόδημά τους από το εξωτερικό θα επιβαρύνεται αυτοτελώς και από κάθε πηγή με φόρο μόλις 7%. Κάνοντας την Ελλάδα πιο ελκυστική και τα δημόσια έσοδα μεγαλύτερα.

ΘΑ ΜΟΥ πεις τι θα τους κάνεις τους ξένους συνταξιούχους στη χώρα; Για να τους κάνουμε περικοπές;

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει