Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τέλος ο Πανακρωτηριακός, κατεβαίνει η Νεάπολη

94

Μία μέρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις των σωματείων στη νέα Γ’ Εθνική, οριστικοποιήθηκε  η αποχώρηση του Πανακρωτηριακού από τον Κρητικό όμιλο.

Η αδυναμία της ομάδας του Ακρωτηρίου ήταν εδώ και καιρό γνωστή, ωστόσο μόλις χθες επισημοποιήθηκε, με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21 και θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων».

Απομένει να φανεί, εάν ο επιλαχών Απόλλων Αγίου Ιωάννη από τα Χανιά, αντικαταστήσει τον Πανακρωτηριακό ή η θέση μείνει κενή στον Κρητικό όμιλο.

Αντίθετα, θετικές φαίνονται να είναι οι εξελίξεις στη Νεάπολη που επίσης είχε εκδηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου κ. Καστελλιανάκης επέστρεψε δριμύτερος, δηλώνοντας ότι θα κατεβάσει κανονικά την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει να βρει νέο προπονητή, καθώς ο Αντώνης Γιαννακάκης «μετακόμισε» στο τεχνικό τιμ του ΑΟΑΝ αλλά και ποδοσφαιριστές, αφού αρκετοί αποχώρησαν τις τελευταίες μέρες…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει