ΠΕΔ: Εκδήλωση με τον υπουργό Εσωτερικών

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος πρόκειται να παρουσιάσει το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στο Ηράκλειο

199

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου αναμένεται να παρουσιαστεί στο Ηράκλειο, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» σε όλους τους Δημάρχους του νομού.

Η παρουσίαση του προγράμματος αναμένεται να γίνει στις 11.00 το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “TUI Magic Life Candia Maris” παρουσία του αρμόδιου Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, ο οποίος και έχει την ευθύνη παρουσίασης του προγράμματος.

Η παρουσίαση ασφαλώς θα γίνει με όλους τους περιορισμούς που προβλέπονται από το νόμο για την υγειονομική προστασία από τον κοροναϊό και γι’ αυτό άλλωστε έχουν ήδη αποσταλεί συγκεκριμένες προσκλήσεις προς τους συμμετέχοντες, ο αριθμός των οποίων θα είναι αρκετά περιορισμένος.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έχει ήδη παρουσιαστεί σε περιορισμένο ακροατήριο παρουσία και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αθήνα, στο ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», στην οποία όμως είχαν παραβρεθεί ελάχιστοι εκπρόσωποι από την Κρήτη, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Το Υπουργείο ωστόσο είχε ενημερώσει σχετικά για την επικείμενη διεξαγωγή εκδηλώσεων ανά Περιφέρεια, στις οποίες και θα παρουσιάζονταν το εν λόγω πρόγραμμα, ενώ παράλληλα θα εξειδικεύονταν ανά περιοχές, με τον Υπουργό να δίνει απαντήσει για συγκεκριμένα θέματα και συγκεκριμένα έργα.

Η παρουσίαση του προγράμματος θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, διότι τη δεδομένη στιγμή, οι δήμοι χρειάζονται το ταχύτερο δυνατό εκταμίευση κονδυλίων και προώθηση έργων μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει