«Οργώνει» τις παραλίες ο Κόλα. Δεύτερος στην Ανάβυσσο ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής του Μπιτς βόλεϊ που ετοιμάζεται για πολωνια

82

Αποφασισμένος να κάνει καριέρα στην άμμο παρά τις αρκετές αντιξοότητες, είναι ο 20χρονος ηρακλειώτης Αντιόλ Κόλα,  ο οποίος «κυνηγάει» όλες τις διοργανώσεις ανά την Ελλάδα για να αποκτήσει εμπειρίες για να φθάσει σε σημείο να πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια τουρνουά.

Μετά από δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Κ22 το 2017 και το 2019 έχει ξεκινήσει και αγωνίζεται στα τουρνουά masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όμως φέτος λόγω του κοροναϊού ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για να παίξει σε ανεξάρτητες διοργανώσεις.

«Τα κυνηγάω όλα. Όπου μπορώ να ταξιδέψω και μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου, πηγαίνω. Φέτος δεν έχω σταθερό συμπαίκτη αλλά με τον φίλο μου Μπάρτοζ Ντούντεκ θα πάμε στην Πολωνία να παίξουμε σε τουρνουά Masters» τόνισε στο volleynews.gr ο Αντιόλ Κόλα που τους χειμερινούς μήνες όταν δεν θα τον βρει κανείς σε κάποιο γήπεδο μπιτς βόλεϊ, αγωνίζεται στη σάλα με τον Ηρόδοτο στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΠΕΚ.

Ο Κόλα συμμετείχε το σαββατοκύριακο στο τουρνουά του volleynews.gr και του Bread Factory που πραγματοποιήθηκε στην Ανάβυσσο και με συμπαίκτη τον Σταύρο Ντάλα, έφθασαν μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκαν με 2-0 από τους Κοκκινάκη / Κογκαλίδη.

«Ήταν ένα τουρνουά με πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Θα συνεχίσουμε στην Ίο και σε τουρνουά στην Κρακοβία της Πολωνίας», δήλωσε ο Κόλα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει