ΤΟΠΙΚΟ

81

Α1

*Σημαντική προσθήκη για τον Ρωμανό που έκανε δικό του τον Αλέξανδρο Μεντουδάκη. Ο νεαρός μέσος μετά από μια γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του Αλμυρού, μετακομίζει στην ομάδα του Άλκη Πλουσή.

Τον βασικό κορμό της κράτησε η Τριτωνία, αφού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με 11 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μαρίνο Παπουτσάκη, Γιώργο Μπαλόκα, Ηλία και Ρόναλντ Ντραγκότι, Κώστα Μιαούλη, Άγγελο Ζωντό, Βασίλη Πηρουνάκη, Μιχάλη Φραγκιαδάκη, Θανάση Μάρκου, Χάρη Καπετανάκη και Τάσο Φτυλάκη.

Ο σχεδιασμός του Μαραθώνα ξεκίνησε με εννέα ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Θανάση Ουζούνη (αρχηγός), Μιχάλη Κασσωτάκη, Γιώργο Σαμαριτάκη, Μηνά Σταματάκη, Μηνά Βιτσαξάκη, Δημήτρη Ρομπάκη, Μάρκο Μάτσα, Σήφη Λουμπάκη και Γιάννη Παππά. Πολύ κοντά στην παραμονή βρίσκονται και οι Φάνης Μαυρομάτης, Μιχάλης Μανιαδάκης. Τέλος, η ομάδα των Καλεσών ευχαριστεί τους Τάσο Δίπλα και Γιάννη Ρομπάκη για την προσφορά τους.

 

Α2

Τον ταλαντούχο επιθετικό Μύρων Ποντίκαλη, απέκτησε ο Μοχός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αρκετές παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Α1, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Β’

Την Κυριακή 26 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στον Ηρακλή Νιπιδιτού.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει