Στο ΕΚΑΒ ο Νίκος Ηγουμενίδης

205

Θέματα που αφορούν στη λειτουργία του ΕΚΑΒ συζητήθηκαν στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ Κρήτης, με τα Σωματεία Εργαζομένων και με το προσωπικό του συντονιστικού κέντρου.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν ο διευθυντής ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Ανέστης Κιούλμπαλης, ο πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Καλογιαννάκης Νικόλαος, ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ και Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Καρακωνσταντάκης Μενέλαος, ο προϊστάμενος Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΕΚΑΒ Ηρακλείου κ. Πυροβολάκης Ανδρέας, καθώς και στελέχη της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Κρήτης (έδρα Ηράκλειο).

Στο τραπέζι της συνάντησης βρέθηκε η υποδοχή-αντιμετώπιση από το ΕΚΑΒ περιστατικών Covid 19. Για το θέμα εκφράστηκε έντονος προβληματισμός αναφορικά με τη διακομιδή επιβεβαιωμένων περιστατικών Covid 19 και ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική συγκυρία με το άνοιγμα των τουριστικών επιχειρήσεων και τη δημιουργία κέντρων-ξενοδοχείων υποδοχής περιστατικών κοροναϊού.

Για το ίδιο θέμα ο Νίκος Ηγουμενίδης, αφού ενημερώθηκε εκτενώς, τόνισε ότι η Κρήτη αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας και είναι απαράδεκτη η προχειρότητα με την οποία η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις διαδικασίες για το άνοιγμα των τουριστικών επιχειρήσεων και των ξενοδοχειακών μονάδων, βλάπτοντας το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και υποβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της Κρήτης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει