ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ: Ένας νεκρός στο δρόμο για το ΠΑΓΝΗ

522

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες τη νύχτα στο δρόμο προς ΠΑΓΝΗ, όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο αυτοκίνητα. Νεκρός είναι ένας 78χρονος ενώ εξαιρετικά σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση ενός 48χρονου. Πρόκειται για τους δύο οδηγούς των οχημάτων που συγκρούστηκαν.

Ο ηλικιωμένος κατέληξε λίγο μετά τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ ενώ ο 48χρονος φέρει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα με τους γιατρούς να δίνουν μάχη ώστε να τον σταθεροποιήσουν. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής.

Στο τροχαίο τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν.

Εξαιρετικά δύσκολο και το έργο της Τροχαίας μέσα στη νύχτα.  Αστυνομικοί της υπηρεσίας προχώρησαν σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για την αποτροπή νέου ατυχήματος μέσα σκοτάδι, με τα διαλυμένα αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου και αρκετούς άλλους οδηγούς να έχουν σταματήσει σοκαρισμένοι από το θέαμα.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το κακό διερευνώνται.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει