Οι Γερμανοί στηρίζουν εμπράκτως τον προορισμό της ασφαλούς Κρήτης. Ήρθαν, είδαν και συμμετέχουν στην καμπανιά της περιφέρειας

4,111

“Η Κρήτη έχει καταφέρει να περιορίσει σημαντικά τα κρούσματα και έχει αναδειχθεί σε έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό. Είμαστε εδώ για να τη στηρίξουμε” είπε ο εκπρόσωπος της Alltours Flugreisen εκ των κορυφαίων Γερμανών τουρ οπερέιτορ στο πλαίσιο δράσης  με τη συμμετοχή δεκάδων δημοσιογράφων και πρακτόρων που βρίσκονται στην Κρήτη.

Η προβολή της νέας καμπάνιας της Περιφέρειας Κρήτης ως ποιοτικού και ασφαλή προορισμού στο πλαίσιο των δράσεων για την επανεκκίνηση του τουρισμού στο νησί, έγινε σε εκδήλωση στον Ανισαρά Ηρακλείου σε αποστολή 150 Γερμανών πρακτόρων και δημοσιογράφων Γερμανικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η δράσης που διοργανώθηκε από τη ALLTOURS FLUGREISEN, ένας εκ των κορυφαίων Γερμανών tour – operators, για την προβολή της Κρήτης και την υποστήριξη της επανεκκίνησης της τουριστικής σεζόν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παραβρέθηκε στην παρουσίαση και συναντήθηκε με εκπροσώπους των τουριστικών πρακτορείων και Γερμανικών ΜΜΕ.

Η συγκεκριμένη δράση της ALLTOURS και τον τοπικό εκπρόσωπο της DANAOS TRAVEL περιλάμβανε φιλοξενία 150 επιλεγμένων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στο ξενοδοχείο ALLSUN ZORBAS στη Χερσόνησο, εκδρομές στα αξιοθέατα του νησιού, επίσκεψη σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και παρουσιάσεις.

Οι Γερμανοί πράκτορες και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την καθημερινότητα των διακοπών στην Κρήτη και τον συνδυασμό της πραγματικής εμπειρίας διακοπών με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τους Γερμανούς πράκτορες και δημοσιογράφους τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο νησί και για τη θέληση τους στη δύσκολη συγκυρία να ενισχύσουν τον τουρισμό της Κρήτης. Ο κ Αρναουτακης αναφέρθηκε στη συνεργασία της Περιφέρειας με τους φορείς του τουρισμού στα μέτρα ασφαλείας και ότι η Κρήτη έχει καταγράψει ελάχιστα κρούσματα κοροναϊού και αποτελεί ασφαλή προορισμό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Alltours, Dr. Thomas Daubenbüchel ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του δήλωσε: «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε στην Κρήτη, ένα αγαπημένο προορισμό για τους Γερμανούς. Είναι επίσης πολύ ενθαρρυντικό γεγονός ότι η Κρήτη έχει καταφέρει να περιορίσει σημαντικά τα κρούσματα και να αναδεικνύεται έτσι σε έναν ασφαλή προορισμό.

Οι πελάτες αναζητούν προορισμούς, όπου να μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους και η Κρήτη είναι ένας από του βασικούς που προβάλουμε με αυτά τα χαρακτηριστικά. Η Alltours στηρίζει διαχρονικά την Κρήτη και την Ελλάδα γενικότερα, που αποτελούν, μετά την Ισπανία, τον δεύτερο μεγαλύτερο προορισμό για μας, στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και κάνοντας επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων.

Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και φέτος, παρά τις δυσκολίες και αυτός είναι και ο σκοπός του ταξιδιού μας, να στηρίξουμε την επανεκκίνηση της σεζόν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Ο εκπρόσωπος της DANAOS TRAVEL & πρώην Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Μιχάλης Βαμιεδάκης, ευχαριστώντας για την παρουσία τους τον κ Αρναουτάκη και τους συνεργάτες του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το γεγονός ότι ένας τουριστικός κολοσσός επιλέγει την Κρήτη, ως μοναδικό προορισμό για την πραγματοποίησης αυτής της δράσης, μας τιμά και μας γεμίζει με αισιοδοξία.

Οι συνθήκες είναι δύσκολες και οι αριθμοί προς το παρόν εναντίον μας, αλλά με σωστή συνεργασία και αλληλο-υποστήριξη μπορούμε να προχωρήσουμε».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει