ΔΙΟΙΚΗΤΙΚEΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΓΝΗ: Θλίψη για τον χαμό του αγαπητού διευθυντή

821

Με μεγάλο πόνο η οικογένειά του, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες είπαν χθες το τελευταίο “αντίο” στον επί δεκαετίες διευθυντή των Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου Παναγιώτη Κονιδάκη, ο οποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών το Σάββατο από ανακοπή, την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες, παρέα με τον γιο του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στις 11 χθες το πρωί, στον Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλέιου. Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για τη στήριξη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η 7η ΥΠΕ Κρήτης αναφέρονται τα εξής:

“Σύσσωμη η οικογένεια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης αποχαιρετά συγκλονισμένη ένα εξαίρετο μέλος της, τον Παναγιώτη Κονιδάκη, διοικητικό διευθυντή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Αποχαιρετάμε τον Παναγιώτη Κονιδάκη, έναν ιδιαίτερα αγαπητό και δραστήριο άνθρωπο που η απώλειά του κάνει φτωχότερο το νοσοκομείο μας. Ευγενικός άνθρωπος, εξαίρετος επαγγελματίας, ο Παναγιώτης υπηρετούσε τα καθήκοντά του με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα. Αφήνει τη σφραγίδα του ανεξίτηλη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ολόκληρη η οικογένεια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης θα τον θυμάται με αγάπη και σεβασμό. Ευχόμαστε όλοι από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Ρένα, στα παιδιά του, Αντώνη και Κατερίνα, και στους οικείους του».

Με τα θερμότερα λόγια εκφράζονται όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Η Λένα Μπορμπουδάκη, διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:

“Καλό ταξίδι Παναγιώτη

Ήσουν πάντα ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος και η απώλειά σου κάνει φτωχότερο το νοσοκομείο μας.

Ευγενικός άνθρωπος, εξαίρετος επαγγελματίας, Παναγιώτη μας, υπηρετούσες τα καθήκοντά σου με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα.

Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία μας τότε στο ΠαΓΝΗ μα και τώρα… Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Θα είμαστε δίπλα στη Ρένα σου και στα παιδιά σου”.

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς έγραψε:

“Φίλε Αδελφέ Παναγιώτη καλοστραθιά …

Έφυγες ξαφνικά σαν αστραπή από τη ζωή δίπλα στον Αντώνη σου στα αγαπημένα σου χωράφια που τόση ζωή σου έδιναν. Σε ευχαριστώ για την αγάπη, την φιλία, την οικογενειακή σχέση, την εκτίμιση, την συνεργασία που μου πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια..

Στη αγαπημένη σου – αγαπημένη μας Ρένα, τον Αντώνη, την Κατερίνα και τα αδέλφια σου τα θερμά μου συλλυπητήρια, καλή δύναμη και υγεία να έχουν να σε θυμούνται, να σε θυμόμαστε…”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει