H άθλια κατάσταση του οδικού δικτύου στην πόλη

Με ένα γενικό χρονοδιάγραμμα που δεν δίνει σαφείς οδηγίες στους πολίτες για το πότε κλείνει ποιος δρόμος, η ΔΕΥΑΗ ανακοινώνει την εξέλιξη των εργασιών μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Για αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στις περιοχές Μασταμπά- Θερίσσος θα γίνονται εργασίες στην περιοχή Μασταμπά, στους δρόμους Λάππα, Αυστραλίας, Πατριάρχου Γρηγορίου και Πετρακογιώργη. Επίσης, στην περιοχή Θερίσσου, στους δρόμους Πεντέλης και Φιλιππουπόλεως.

Αντίστοιχα για την αντικατάσταση- επέκταση δικτύων ύδρευσης στην περιοχή Ηλιούπολης θα γίνονται εργασίες στους δρόμους Γοργία, Ανωγειαννάκη.

Για αντικατάσταση – επέκταση δικτύων ύδρευσης στις περιοχές Δειλινών, Ακαδημίας και Νέας Αλικαρνασσού θα γίνονται εργασίες στην περιοχή Δειλινών θα γίνουν συνδέσεις υδρομέτρων και εκσκαφή  στην οδό Γέργερης.  Αντίστοιχα στην περιοχή Νέας Αλικαρνασσού, εργασίες στην οδό Καρτερού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι καταγράφεται μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή του Μασταμπά, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα καθώς οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και συνολικά οι δημότες δεν ξέρουν από πού θα κινηθούν για να προσεγγίσουν τον προορισμό τους διότι δεν υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση από πότε μέχρι πότε κλείνει ποιος δρόμος.

Παράλληλα, εκφράζουν και τη δυσαρέσκεια τους διότι όπως σημειώνουν ο τρόπος αποκατάστασης των τομών που ανοίγουν δεν είναι ικανοποιητικός και υπάρχουν προβλήματα στα οποία τονίζουν οφείλει να παρέμβει η ΔΕΥΑΗ.