ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ: ΚΙΝ.ΑΛ. όπως λέμε… σκόρπια διαδήλωση

217

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο. Και καλές βουτιές παρά την αραιή συννεφιά και τα οριακά μποφόρ.

ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ πολλά στην Όλγα που γιορτάζει σήμερα. Δεν είναι πολλές, αλλά όλοι γνωρίζουμε από τουλάχιστον δύο.

ΠΕΡΑΣΕ το νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, που ως δια μαγείας οδήγησε στη συρρίκνωση του ΚΙΝ.ΑΛ.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Καστανίδης που απείχαν της ψηφοφορίας είναι υπ’ ατμόν. Δεν τους διώχνουν, απλά δεν τους σηκώνει το κλίμα, που ούτως ή άλλως ήτανε στραβό.

ΝΑ πρόκειται άραγε για προβοκάτσια της ΝΔ; Αλλά πόσες προβοκάτσιες να κάνει και αυτή;

ΔΙΟΤΙ και ο ΣΥΡΙΖΑ την κατηγορεί ότι έστησε τα επεισόδια με τους κουκουλοφόρους, που έπαιζαν βόλεϊ με τις μολότοφ στο Σύνταγμα, για να περάσει πιο εύκολα το νομοσχέδιο από τη βουλή…

ΠΑΝΤΩΣ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από Καβάλα μεριά… σβολώνει! Και πώς να μη σβολώνει, όταν από το βήμα της βουλής είπε ότι ο (αείμνηστος από το 1956 συνταγματολόγος) Αλέξανδρος Σβώλος… είναι γνωστός υποστηρικτής της ΝΔ!

ΕΥΤΥΧΩΣ που έγινε νύκτα η κατάρρευση της παλιάς οικείας στην Αγία Τριάδα και γλιτώσαμε τα χειρότερα…

ΟΣΟ όμως η εγκατάλειψη της συνοικίας θα συνεχίζεται τόσο οι πιθανότητες του ατυχήματος θα αυξάνονται. Στατιστική είναι…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και για τους μήνες Ιούλιο- Αύγουστο η μείωση του ενοικίου κατά 40% για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία.

ΔΕΝ θα γλιτώσουμε τόσο εύκολα από την πανδημία. Στην Ελλάδα πάμε για plan b που θ’ αποτρέψει την αναζωπύρωση, που σε άλλες χώρες και πέρα των  Βαλκανίων είναι ήδη γεγονός.

ΓΙΑ παράδειγμα, οι ΗΠΑ πάνε από το κακό στο χειρότερο και προχθές, μόνο μέσα σε μια μέρα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπέρασαν τις 65.000!

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ voucher έως 300 ευρώ ανά εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα θεσμοθετεί το υπουργείο Τουρισμού. Αν στο voucher έμπαινε και το επίδομα άδειας, ένα πενθήμερο εντός Κρήτης, θα το εξασφαλίζαμε…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει