Επανέρχεται για το ακίνητο στο Σκαλάνι ο Μ. Κασαπάκης

271

Τη νέα ανταπάντηση του δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μιχάλη Κασαπάκη προκάλεσε η τελευταία αναφορά του πολιτικού προϊσταμένου της δημοτικής περιουσίας Μανόλη Βασιλάκη σε σχέση με το επίμαχο θέμα της δρομολογούμενης αγοράς ακινήτου στο Σκαλάνι προκειμένου να δημιουργηθεί πάρκιγκ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «αντιπαρέρχομαι τα περί «υπεροψίας» όπως και το προηγούμενο σχόλιο του για το ότι δεν «διάβασα καλά» την απόφαση του ΔΣ. Επειδή όμως το θέμα δεν είναι προσωπικό ανάμεσα σε μένα και τον κ. Βασιλάκη, επειδή ο κ. Βασιλάκης εξακολουθεί να μην απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα, επειδή διάλογος κατά τη λήψη της επίμαχης απόφασης δεν έγινε και επειδή είναι ευνόητο πως αυτό δεν μπορεί να γίνεται με επιστολές στη φιλόξενη εφημερίδα σας, θα θέσουμε το θέμα σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο και πάντως πριν την υπογραφή των συμβολαίων.

Ενημερωτικά σημειώνω πως η σχετική «συζήτηση» στο ΔΣ της 22-04-19, όπως μπορεί να διαπιστώσει καθένας στο κανάλι του δήμου στο youtube, διήρκεσε μόλις 76 δευτερόλεπτα (!!!), μετά από 3,5 ώρες συνεδρίαση, μετά από 130 άλλα θέματα (τελευταίο), με παρόντες λιγότερους από τους μισούς δημοτικούς συμβούλους και χωρίς να τοποθετηθεί καμιά άλλη παράταξη -πλην «Λαϊκής Συσπείρωσης»- ούτε τότε, ούτε εκ των υστέρων.

Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό Συμβούλιο».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει