ΠΑΝΔΗΜΙΑ: “Να μην ξεφύγει η κατάσταση”

184

“Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας ξεφύγει” είπε χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Αναλυτικότερα ανέφερε:

«Και σχέδιο έχουμε και τρόπο, το έχουμε αποδείξει αυτό. Μέχρι σήμερα έχουμε πιο πολλά κρούσματα από τα οδικά δίκτυα που οδηγούν στα σύνορά μας, παρά από τις αεροπορικές γραμμές. Παρ’ όλα αυτά, αυτό είναι κάτι δυναμικό και επαναλαμβάνω ότι μπορεί να αλλάξει, να αλλάζει ανά πάσα στιγμή».

Επίσης, ο κ. Κικίλιας τόνισε πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας εμείς αλλά και οι τουρίστες και σημείωσε: «Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους κλειστούς χώρους, να σταθμίσουμε και να καταλάβουμε όλοι πόσο μεγάλο αγαθό, προτέρημα και ατού είναι για τη χώρα μας να βρίσκεται σε αυτήν την πολύ καλή κατάσταση έναντι άλλων χωρών και γειτονικών και σε όλον τον κόσμο. Αυτό πρέπει να το προασπίσουμε.

Αισθάνομαι ότι τώρα είναι η στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μία κόπωση, μία -αν θέλετε- ψυχολογία να “ξεσπάσουμε” και να βγούμε έξω, να οργανώσουμε τις διακοπές μας. Η οργανωμένη πολιτεία, το Υπουργείο Υγείας θέλει να το στηρίξει αυτό».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει