ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ: Τρεις λαλούν… και δυο χορεύουν

250

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ. Φάγαμε κιόλας το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ που θα φτάσουμε στο Φθινόπωρο χωρίς να το καταλάβουμε.

ΘΑ ΖΟΥΜΕ με το φόβο της Covid και η ζωή μας θα περνάει τζάμπα.

ΟΠΟΥ να ’ναι μπαίνουμε στον αστερισμό των πανηγυριών και η κυβέρνηση θα μας τρελάνει.

Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ  του Ανάπτυξης λέει ότι «δεν σκεφτόμαστε ν’ απαγορεύσουμε τα πανηγύρια» και ο Χαρδαλιάς όταν ήρθε στο Ηράκλειο έτριξε τα δόντια των αιρετών μην τυχόν και επιχορηγήσουν συλλόγους για γλέντια.

ΣΑΝ το «η μάνα σου λέει το ναι και ο αδερφός τ’ όχι τάξε πως μοιράσουμε στα Αγάκου το Μετόχι», ένα πράγμα!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν είναι τιμητική ή όχι η θέση του Πανεπιστημίου Κρήτης, αλλά στην παγκόσμια κατάταξη είναι 664ο μεταξύ των 2.000 καλύτερων πανεπιστημίων.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ καταλαμβάνει την 4η θέση. Όχι και άσχημα.

ΘΑ ΕΙΧΕ ενδιαφέρον και μια καταγραφή του Κορυδαλλού μεταξύ των φυλακών του κόσμου!

ΓΙΑ ΤΗΝ ώρα πάντως ή μόνη καταγραφή για το σωφρονιστικό κατάστημα είναι αυτή από τα τηλέφωνα που παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Σουβλάκια, σεξ, μεθύσια και πάρτι με πόρνες, κάνουν ακόμα πιο… σκληρές τις συνθήκες κράτησης στο κολαστήριο του Κορυδαλλού!

ΚΟΛΑΣΗ και στο Βελιγράδι από τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια, που ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος ανακοίνωσε απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω της επανάκαμψης της πανδημίας.

ΜΙΑ ΑΠΟ τα ίδια σε Νις και Νόβισαντ, τις άλλες μεγάλες πόλεις της Σερβίας.

ΤΕΛΟΣ το άγχος για τους υποψηφίους των πανεπιστημίων, καθώς σήμερα βγαίνουν οι βαθμοί των πανελλαδικών. Άντε, καλά αποτελέσματα!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι εποχές που ο Κοντονής έκανε το δημόσιο συνήγορο του Μαρινάκη, δεν έχουν ξεχαστεί και ας τις αγνοεί ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, που είπε για τον νυν υφυπουργό Αθλητισμού ότι «με υπέρμετρο ζήλο εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα και συμφέροντα χορηγών του κόμματός του».

ΚΑΜΙΑ φορά η λήθη των πολιτικών είναι μνημειώδης…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει