Αυστριακοί δημοσιογράφοι στη Λότζια … για τις διακοπές με Covid-19

155

Με δημοσιογράφους κορυφαίων Μέσων Ενημέρωσης της Αυστρίας συναντήθηκε στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος είχε τη δυνατότητα να μιλήσει μαζί τους για το υπέροχο φυσικό περιβάλλον της Κρήτης, αλλά κυρίως για το νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται ώστε να εξασφαλιστούν ασφαλείς συνθήκες διακοπών την περίοδο του COVID-19.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, παρουσία και του Αντιδήμαρχου  Τουρισμού Γιώργου Σισαμάκη, συζήτησε με τους δημοσιογράφους τις επιπτώσεις που έχει η πανδημία στον τουρισμό υπογραμμίζοντας ότι «προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια ντόπιών και επισκεπτών» και αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί και εφαρμόζονται καθώς και στα πολύ καλά αποτελέσματα που μέχρι σήμερα παρουσιάζονται στην Κρήτη αλλά και στη χώρα γενικότερα.

Τους ξενάγησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και τους φιλοξένησε στο  Info Point του Δήμου Ηρακλείου προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να μάθουν περισσότερα στοιχεία για την ιστορία της πόλης και να ξεναγηθούν και ψηφιακά.

Στην συνάντηση μετείχαν οι δημοσιογράφοι κ.κ. Roswitha Fitzinger (Oberösterreichische Nachrichten), Elisabeth Salvador (KRONEN Zeitung), Doris Mitterer (KURIER), Andrea Hansal (Verkehrsbüro Group Bereichsleitung Konzernkommunikation & Pressesprecherin), και οι τουριστικοί πράκτορες από την Αυστρία κ.κ. Klaus Schillinger και Daniel Kummerer (DK TOURISTIK) καθώς και ο κ. Γιάννης Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείο Γενικού Τουρισμού  DTS HELLAS.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει