Θερμή υποδοχή στον Θεοχάρη από τους εμπλεκόμενους στον τουρισμό

223

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έφθασε χθες το βράδυ ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος επιθεώρησε τη διαδικασία ελέγχου και των τεστ Covid-19 στους πρώτους τουρίστες που αφίχθηκαν στην Κρήτη, ενώ θερμή υποδοχή του επεφύλαξαν εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο

. Στους εξωτερικούς χώρους του αερολιμένα είχαν συγκεντρωθεί ξενοδοχοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι στον επισιτισμό και οδηγοί τουριστικών λεωφορείων, οι οποίοι κρατούσαν πανό με τα αιτήματα τους σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλους στον τουρισμό.

Ο κ. Θεοχάρης συνομίλησε με εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ σε δηλώσεις του είπε ότι την πρώτη ημέρα έναρξης των πτήσεων εξωτερικού όλα κύλησαν ομαλά. “Ήταν μια καλή ημέρα” είπε σημειώνοντας ότι τα μέτρα που λαμβάνονται δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες, ενώ σχολίασε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν αντιδράσεις για ξενοδοχεία καραντίνας.

Το πρόγραμμα

Μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Κρήτη ο υπουργός Τουρισμού  ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με τουριστικούς φορείς και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ. Θεοχάρη που αφίχθη σήμερα στις 9 π.μ. ο υπουργός Τουρισμού θα επισκεφτεί τον Άγιο Νικόλαο, στο Λασίθι, όπου θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό και κατόπιν, στις 11 π.μ., θα βρεθεί στο Επιμελητήριο Λασιθίου, όπου θα συναντήσει τοπικούς τουριστικούς φορείς.

Στις 3 μ.μ. ο κ. Θεοχάρης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Ηρακλείου με το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και στις 3:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τουριστικούς φορείς του νομού στο Aquila Atlantis Hotel.

Στις 6 μ.μ., θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

Αύριο Παρασκευή, στις 10 π.μ  θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Χανίων, όπου θα έχει συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς και κατόπιν, στις 11:30 π.μ., θα μεταβεί στο Δημαρχείο Χανίων προκειμένου να συναντήσει τον δήμαρχο της πόλης, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και Δημάρχους του νομού. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο αεροδρόμιο Χανίων στη 1:15 μ.μ.

Στις 4:15 μ.μ. ο υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Μαρινάκη και ακολούθως θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Ρεθύμνου. Στη συνέχεια, ο κ. Θεοχάρης θα συναντήσει τοπικούς τουριστικούς φορείς στην Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει