ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

182

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, να πούμε και σήμερα καλό μήνα; Χρειάζεται να το εμπεδώσουμε. Ότι είναι Ιούλιος κι ακόμη δεν έχουμε δει τουρισμό. Έχει να γίνει 70 χρόνια και βάλε…

ΠΑΝΤΩΣ έχουμε ζέστη. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

ΑΠΟ ΤΟ Σάββατο ως συνήθως θα έχουμε αέρηδες.

ΜΑΖΙ με τους πρώτους τουρίστες θα έχουμε και τα περισσότερα κρούσματα; Προφανώς…Ήδη κατά τη διάρκεια του Ιουνίου ο κοροναϊός έδωσε δυναμικά το στίγμα του στην χώρα μας καθώς καταγράφηκαν 500 κρούσματα, ενώ ανησυχία προκάλεσαν οι τοπικές εξάρσεις, όπως αυτή στην περιφερειακή ενότητα της Ξάνθης.

ΕΡΧΕΤΑΙ ο μποναμάς; στην τελική ευθεία εισέρχεται η δικαστική διεκδίκηση αναδρομικών ύψους τουλάχιστον 3,9 δισ. ευρώ από 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η επιλογή της νέας ηγεσίας στη Δικαιοσύνη, ανάβει το πράσινο φως για την έκδοση της πολυαναμενόμενης απόφασης από την ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

ΜΑΖΙ ερχεται και ο Πάνος Καμμένος που σήμερα το πρωί απειλεί με…σοβαρές δηλώσεις. Καμμένος και…σοβαρές δηλώσεις δεν πάνε μαζί, αλλά ας είναι.

ΜΑ ΠΩΣ το είπε ο Ομάρ Τσελίκ;   «Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνετε πλακα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας. Μια δίκαιη λύση θα φέρει τη σταθερότητα στη Μεσόγειο με τη μέθοδο του καζάν-καζάν».

ΗΘΕΛΕ να πει ότι «Ελλάδα μην κάνεις πλάκα με τον στόλο μας, μπορούμε να τον χάσουμε και μόνοι μας».

ΤΩΡΑ οι Γερμανοί έχουν την προεδρία της ΕΕ και μοιάζει να τρίζουν τα δόντια στους Τούρκους. «Τα προβλήματα με την Τουρκία δεν είναι διμερή, είναι ευρωπαϊκά», δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ.

ΚΑΙ τόνισε ότι «η προκλητική συμπεριφορά του Ερντογάν είναι εναντίον της ΕΕ και δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης.

ΟΕπικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει