Το “Αγροτικό Δισκοπωλείο” ανοίγει ξανά τις πόρτες του

124

“Αγροτικό  Δισκοπωλείο “ ανοίγει ξανά τις πόρτες του και  οργανώνει  την πρώτη  του  μουσική βραδιά,   το Σάββατο 4/7 ,στις 9 το βράδυ, με τους Κώστα Κακουδάκη (λύρα- τραγούδι), Μιχάλη Πετσάκη (Λαούτο-τραγούδι) και τον Φανούρη Καλεμάκη (κιθάρα).

Οι ήχοι της λύρας και του λαούτου που τόσο μας έλειψαν, θα ηχήσουν μέσα αλλά και έξω στην ανθισμένη αυλή μας που προσφέρεται για μουσικές μυσταγωγίες.

‘’Θέλουμε-επισημαίνεται- να σας γνωστοποιήσουμε ότι όλα τα είδη σερβιρίσματος είναι απολυμασμένα και όλος ο χώρος γενικότερα. Στο εσωτερικό θα υπάρχει αντισηπτικό και θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις στα τραπέζια’’.

Οι ώρες λειτουργίας του “Αγροτικού Δισκοπωλείου” είναι Παρασκευή ανοιχτά από τις 17:00 – 00:00 και Σαββατοκύριακο όλη μέρα ανοιχτά.

’Όμως -επισημαίνεται-υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετήσει και όλους εσάς που θέλετε μια μέρα εκτός του καθορισμένου ωραρίου να ‘ρθείτε με την παρέα σας και να χαρείτε τη ζεστασιά του χώρου μας, της αυλής και του χωριού μας μετά μουσικής και εκλεκτών μεζέδων!

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα θέλαμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά 2834020339/2810225758 από πριν για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας! ”Μένουμε ασφαλείς _ Μένουμε αισιόδοξοι και ακούμε πολλή μουσική!”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει