Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Κώστα Σχιζάκη

108

Η παρουσίαση του  καινούργιου μυθιστορήματος   του Κώστα Σχιζάκη ‘’Το Παλαιοπωλείο”,  θα γίνει  σήμερα στις 8.30 το βράδυ, στη γνωστή Μαρίνα του ενετικού λιμανιού  κάτω από το καινούργιο στέγαστρο και δίπλα στις βάρκες.

Την εκδήλωση οργανώνουν  με όλες τις ενδεικνυόμενες προφυλάξεις που απαιτεί η εποχή, o εκδοτικός οίκος 24 γράμματα και το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη- Etiqette. Την παρουσίαση του βιβλίου  θα αναλάβουν οι διακεκριμένοι  συμπολίτες μας Μάρα Παναγιωτάκη και Ζαχαρίας Κατσακός.

Η Μάρα Παναγιωτάκη φιλόλογος και ιστορικός, εξαιρετικά δημοφιλής από την ενασχόλησή της σε  εκδηλώσεις πολιτισμού θα αναφερθεί στα.. “πράγματα που κανείς δεν αγοράζει”, όπως τονίζει η ταμπέλα του περιγραφόμενου παλαιοπωλείου. Ο Ζαχαρίας Κατσακός, φιλόλογος, ποιητής και έγκυρος κριτικός λογοτεχνίας, θα μιλήσει για την “αναγνωστική εμπειρία όπως αυτή μορφώνεται μέσα από τις σύγχρονες θεωρίες”.

Τον  συντονισμό της παρουσίασης έχει αναλάβει η Μαρία Κοζυράκη κατʼ επάγγελμα Αρχιτέκτων τοπίου και γνωστή ως συντονίστρια της αποκεντρωμένης διοικήσεως Κρήτης.

Την όλη εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι Μαρία Αλεξάκη με το φλάουτο και ο Γιώργος Μαστοράκης με την κιθάρα του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει