Αίσθηση στη Βρετανία για τον αποκλεισμό

403

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο η απόφαση της Ελλάδας να μην ανοίξει τα σύνορά της για τους Βρετανούς τουρίστες τουλάχιστον έως τις 15 Ιουλίου.

Πολίτες που είχαν κλείσει διακοπές στη χώρα μας, ταξιδιωτικά πρακτορεία και αεροπορικές εταιρείες βρίσκονται σε πανικό, καθώς αναγκάστηκαν να ακυρώσουν χιλιάδες πτήσεις και πακέτα διακοπών προς τη χώρα μας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, EasyJet, TUI, Ryanair, Jet2 και British Airways ακύρωσαν όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα και τις πτήσεις προς την Ελλάδα για τις αρχές Ιουλίου.

Η tabloid εφημερίδα επισημαίνει ότι το «απαγορευτικό» στις πτήσεις από Βρετανία επεκτάθηκε μέχρι τις 15 Ιουλίου, παρά τα σχέδια του Ηνωμένου Βασιλείου να συμπεριλάβει την Ελλάδα σε μια «πράσινη» λίστα χωρών όπου θα επιτρέπονται τα ταξίδια χωρίς καραντίνα.

Η TUI επρόκειτο να ξαναρχίσει τη σύνδεση Βρετανίας – Ελλάδας από τις 11 Ιουλίου και είχε πακέτα για τέσσερα ελληνικά νησιά. Παρόμοια σχέδια για την επόμενη εβδομάδα είχε και η EasyJet, με φτηνά εισιτήρια προς τη χώρα μας. Η εταιρεία ακύρωσε τις πτήσεις προς τη χώρα μας μεταξύ 11 και 14 Ιουλίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει