Βασιλειάδης το φαβορί για Ηρόδοτο. Έγινε συνάντηση με Παπαματθαιάκη αλλά αρνήθηκε

150

Λιγοστεύουν οι λύσεις για τον πάγκο του Ηροδότου με το φαβορί να είναι πλέον ο Λευτέρης Βασιλειάδης.

Όπως γράψαμε και χθες στο στόχαστρο της νέας διοίκησης βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Λευτέρης Βασιλειάδης, ο Μανόλης Παπαματθαιάκης και ένας ακόμα προπονητής το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Χθες το όνομα του Μανόλη Παπαματθαιάκη σβήστηκε από τη σχετική λίστα μετά από τη συνάντηση που έγινε με τον Ηρακλειώτη προπονητή.

Ο υποψήφιος νέος πρόεδρος της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού Μιχάλης Γεωργιάδης συναντήθηκε χθες με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη και του μετέφερε την πρόταση της διοίκησης. Ωστόσο, η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική καθώς ο Ηρακλειώτης τεχνικός  τόνισε πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αυτόν να επιστρέψει στον Ηρόδοτο. Ο κ. Παπαματθαιάκης αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση της διοίκησης του Ηροδότου, όμως άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μια μελλοντική συνεργασία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το προβάδισμα για την τεχνική ηγεσία παίρνει ο Λευτέρης Βασιλειάδης. Είναι και αυτός προπονητής που έχει θητεύσει στην ομάδα και διαθέτει υποστηρικτές. Τις επόμενες μέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται το θέμα θα έχει κλείσει και ο Ηρόδοτος θα έχει ανακοινώσει το νέο προπονητή του. Σήμερα, εξάλλου, θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ με τον κ. Γεωργιάδη να αναλαμβάνει νέος πρόεδρος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει