ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ: «Ντου» αστυνομικών στη βίλα του ψευτογιατρού

151

Και νέα έρευνα στο σπίτι του γιατρού – μαϊμού στο Λαγονήσι πραγματοποίησαν χθες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα μεγάλα χρηματικά ποσά που έπαιρνε από τα ανυποψίαστα θύματά του.

Ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση έδωσε εντολή για νέα έφοδο στην πολυτελέστατη βίλα και όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τη βίλα του ψευτογιατρού.

Αυτό που απασχολεί έντονα τους αστυνομικούς είναι το πού θα μπορούσε να έχει κρύψει ο 46χρονος τα μεγάλα χρηματικά ποσά που είχε αποσπάσει.

Επίσης, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τους χώρους μήπως βρουν νέες σημειώσεις, καταλόγους ή ακόμη και τα υλικά που χρησιμοποιούσε για να παρασκευάζει τα «μαντζούνια» που προμήθευε ασθενείς με ανίατες ασθένειες.

Η έρευνα, όμως, θα συνεχιστεί για την ενδεχόμενη ύπαρξη θυρίδων ή κρυψώνων σε άλλα κρησφύγετα, όπου μπορεί να βρίσκονται τα χρήματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν εντοπίσει μόνο μια καραμπίνα, η οποία και έχει κατασχεθεί.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει