Κράτησε Πήλιο και Ροντρίγκο ο Πόρος

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΝΕΑΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ

130

Ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» του Πόρου την περσινή σεζόν, θα φοράει τη φανέλα της ομάδας και στη δεύτερη περίοδό της στη Γ’ Εθνική. Ο λόγος για τον Μπάμπη Πήλιο που ανανέωσε τη συνεργασία του με το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη.

«Με… γκολάρες και σπουδαία παρουσία σε αρκετά παιχνίδια, ο Μπάμπης έκανε πραγματικά τη διαφορά και βοήθησε σημαντικά το σωματείο να κάνει τη μεγάλη ανατροπή πέρσι και να πετύχει το στόχο του. Ανάλογη αγωνιστική παρουσία περιμένουμε από τον ίδιο και την καινούργια σεζόν», αναφέρει η γεμάτη ενθουσιασμό ανακοίνωση του Πόρου.

Παράλληλα στο δυναμικό του Πόρου θα παραμείνει και ο 21χρονος Πορτογάλος μεσοαμυντικός Ροντρίγκο Αλίριο, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη και άφησε καλές εντυπώσεις στα λίγα ματς που πρόλαβε να παίξει.

Στο μεταξύ, με άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Πόρου, καταφέρεται εναντίον νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας (δίχως να τον κατονομάζει), ο οποίος χωρίς να πάρει άδεια, συμμετείχε στο προπονητικό καμπ ταλέντων που διοργάνωσε η Δαμάστα.

«O κόσμος μπορεί να νομίζει ότι μιλάμε αόριστα για αθέτηση συμφωνίας Κυρίων αλλά τα παραδείγματα πληθαίνουν.

Μάλιστα το τελευταίο είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Νέος ταλαντούχος παίκτης του Πόρου με δελτίο στην ομάδα μας και με κάποιες συμμετοχές την περσινή σεζόν με αποδείξεις τα φύλλα αγώνων, κρυφά από τη διοίκηση του Πόρου συμμετείχε στο καμπ νέων ταλέντων του Α.Ο. Δαμάστας.

Εύκολα θα συγχωρέσουμε λόγω απειρίας τη διοίκηση του Α.Ο. Δαμάστας αλλά η τιμωρία του παίκτη θα είναι σκληρή», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πόρος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει