Ευχαριστήριο της απερχόμενης διοίκησης Ηροδότου…

124

Η απερχόμενη Διοίκηση Ηροδότου , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει με ανακοίνωσή της τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους και κυρίως:

-Την Περιφέρεια Κρήτης, την Παναγιωτάκης ΑΕΕ, την Γκρούπ Βάβουλας, την SOFT COM, την Ρούβας ΑΕ, τα ιχθυοπολεία Κανέλλος, την ΚΤΕΛ Κρήτης ΑΕ.

Για την πολύτιμη βοήθεια στον σύλλογο την αγωνιστική περίοδο 2019-2020

-Τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον αντιδήμαρχο κ. Αναστασακη, που παρά τις σχετικές εντάσεις κατά καιρούς, έσκυψαν και αφρουγκραστηκαν το πρόβλημα στις αθλητικές εγκαταστάσεις βοήθησαν και σήμερα υπάρχει θεσμοθετημενο σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό και λειτουργία των εγκαταστάσεων Σταδίου Ηροδότου.

—Τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την προσφορά τους τον σύλλογο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. —Τους προπονητές στο σύνολο τους οι οποίοι εργάστηκαν από την αρχή ως το τέλος με επάρκεια και επαγγελματισμό κατακτώντας πάρα πολύ γρήγορα τους στόχους που είχαν τεθεί.

-Την φίλαθλη κοινωνία της Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου από την οποία ζητούμε να μας κρίνει με κατανόηση για τα λάθη μας.Η πρόθεση μας ήταν να προσφέρουμε στον Ηρόδοτο και στον αθλητισμό,σεβόμενοι την ιστορία και την αποστολή του συλλόγου και αποκαθιστώντας οτιδήποτε θάμπωνε την εικόνα του.

Ελπίζουμε να το πετύχαμε, αν όχι τουλάχιστον προσπαθήσαμε…”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει