Επί παντός… αθλητικού

122

Tο ξεκίνημα της «εποχής Γκέραρντ»

Η 23η Ιουνίου δεν είναι μόνο η ημερομηνία θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου (1996), όπως ίσως γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Είναι σημαδιακή και για τον ΟΦΗ, καθώς το 1985 ξεκίνησε η εποχή του Ευγένιου Γκέραρντ, που κράτησε 15 ολόκληρα χρόνια και σηματοδότησε την αναγέννηση της μεγαλύτερης κρητικής ομάδας.

Σαν χθες λοιπόν, συμπληρώθηκαν 35 χρόνια, με την ΠΑΕ να αναφέρει στην ανάρτησή της: «Εποχή Γκέραρντ στον ΟΦΗ. Έτσι άρχισαν όλα…». Στη φωτό της “Π” η άφιξη του Γκέραρντ το 1985.

Μ.Β.

 

Παρέλαβε 400 καθίσματα το ΕΑΚΗ από το ΣΕΦ

Παρέλαβε 400 καθίσματα το ΕΑΚΗ από το ΣΕΦ

Τετρακόσια καθίσματα παρέλαβε το ΕΑΚΗ από τη διοίκηση του ΣΕΦ προκειμένου να… ανανεώσει τις κερκίδες του ενόψει της νέας σεζόν.

«Η συνεργασία και η άμιλλα των διοικήσεων των εγκαταστάσεων που εποπτεύονται από τη ΓΓΑ, μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στον αθλητικό κόσμο και ολόκληρη την κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό νιώθουμε την ανάγκη ως οικογένεια του ΕΑΚΗ να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση του ΣΕΦ και ιδιαιτέρως την πρόεδρο Χριστίνα Τσιλιγκίρη που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας.

Με την κίνησή σας αυτή, κάνετε πράξη αυτό που ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε στην 1η Σύνοδο των Διοικήσεων. Να λειτουργούμε όλοι μαζί σαν ομάδα», αναφέρει το ΕΑΚΗ στην ανακοίνωσή του.

Μ.Β.

 

Ο Στιβ ΓιατζόγλουΠολιτεύεται ο Γιατζόγλου

Ο Στιβ Γιατζόγλου έχει εκφράσει αρκετές φορές τις ακραίες πολιτικές του θέσεις, αλλά τώρα το πάει ένα βήμα παρακάτω.

Ο Ελληνοαμερικανός προπονητής και παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, πήρε την απόφαση να γίνει μέλος του νεοσύστατου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη! Μάλιστα, το κομμάτι που αναλαμβάνει θα είναι στον τομέα του αθλητισμού, μαζί με τον Αναστάσιο Ψαθά που υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής Μαραθωνίου.

M.B.

 

Την απόφαση να αγοράσει τον Γιώργο Κυριακόπουλο έλαβε η Σασουόλο, δίνοντας  στον Αστέρα Τρ. το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ.

Επιτυχημένο deal

Την απόφαση να αγοράσει τον Γιώργο Κυριακόπουλο έλαβε η Σασουόλο, δίνοντας  στον Αστέρα Τρ. το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ, με θητεία και στον Εργοτέλη παλαιότερα, αγωνιζόταν ως δανεικός στην ιταλική ομάδα και αφού ικανοποίησε απόλυτα με τις εμφανίσεις του, έγινε δικός της.

Αν μη τι άλλο, ένα εξαιρετικό deal για τους Αρκάδες.

Μ.Β.

 

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος, υπέγραψαν «Σύμφωνο Συνεργασίας»

Μέλος του “Χαμόγελου του Παιδιού” η αθλητική οικογένεια

Η στενή συνεργασία που αναπτύχθηκε τους τελευταίους μήνες μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», επεκτείνεται, εξελίσσεται και ενδυναμώνεται προς όφελος τόσο της αθλητικής οικογένειας, όσο και της ευρύτερης κοινωνίας:

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος, υπέγραψαν «Σύμφωνο Συνεργασίας» για

  • την ενίσχυση των διαδικασιών προαγωγής του βιοτικού επιπέδου και της υγείας των παιδιών,
  • την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης για θέματα παιδικής κακοποίησης – παραμέλησης, οικονομικής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εξαφανίσεων και αθλητισμού και
  • τη σταθερή ανάγκη ύπαρξης αποθεμάτων αίματος στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών.

Η ΓΓΑ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεσμεύονται να πραγματοποιούν από κοινού δράσεις:

  • εθελοντικής αιμοδοσίας σε όλη την Ελλάδα
  • ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των παιδιών για την αξία και σημασία του αθλητισμού
  • προώθησης των μηνυμάτων Amber Alert Hellas και Missing Alert Hellas, που αφορούν σε εξαφανίσεις ανηλίκων και ενηλίκων, στα ψηφιακά μέσα (οθόνες matrix) στα γήπεδα
  • ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των αθλητών για τα θέματα που αφορούν σε παιδιά,
  • συμμετοχής αθλητών, ολυμπιονικών κ.λ.π. σε ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού,
  • υλοποίησης προγραμμάτων πρόληψης και ευαισθητοποίησης για φαινόμενα βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης και εκφοβισμού μεταξύ παιδιών αλλά και από ενήλικα άτομα,
  • άμεσης αντιμετώπισης και διαχείρισης κρουσμάτων βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης και εκφοβισμού μεταξύ παιδιών αλλά και από ενήλικα άτομα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει