Στο εδώλιο οι αλλοδαποί που έκαναν κερματοδέκτη τον… κόλπο 19χρονης

4,316

Κατηγορούνται για τον βιασμό και τον εξευτελισμό
της νεαρής τουρίστριας στη Χερσόνησο

Είναι μια υπόθεση που είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση λόγω των όσων αποτρόπαιων έχουν καταγγελθεί από 19χρονη Ισλανδή, ενώ έκανε διακοπές στην Χερσόνησο.

Έπεσε θύμα διπλού βιασμού, ενώ στο τέλος οι δράστες μετέτρεψαν τον κόλπο της σε… κερματοδέκτη!

Το δικαστικό συμβούλιο Ηρακλείου στέλνει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τους δύο Γερμανούς υπηκόους, 35 και 39 ετών (αραβικής καταγωγής) που φέρονται να εμπλέκονται στην αποτρόπαια υπόθεση.

Οι ισχυρισμοί τους ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή με το βιασμό δεν έγιναν δεκτοί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, το οποίο υιοθετεί πλήρως την αναλυτική εισαγγελική πρόταση.

Όπως έχει γράψει η «Π», οι εμπλεκόμενοι αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, την… καληνύχτησαν με τη φαρμακερή ατάκα «Ευχαριστώ  για τον χρόνο σου».

Από τη γυναικολογική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 19χρονη,   βρέθηκαν στα γεννητικά της όργανα δύο κέρματα και ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και με βάση την κατάθεση της καταγγέλλουσας,  οι δράστες, θέλοντας να διακωμωδήσουν την κατάσταση, έβαζαν κέρματα στον κόλπο της, με κινήσεις εσωτερικά και εξωτερικά αυτού, σαν κερματοδέκτη για την έναρξη της πράξης τους.

«Μετά τον βιασμό ήμουν χαμένη…»

«Είμαι 100% σίγουρη και για τους δύο. Στο στενάκι που σας περιέγραψα με βίασε πρώτα ο πιο ψηλός με τα σκούρα χαρακτηριστικά και το μούσι και ο άλλος, ο πιο κοντός, με κρατούσε από τους ώμους για να μην φέρω αντίσταση.

Έπειτα με ακούμπησαν κάτω και με βίασε ο δεύτερος, ενώ με κράταγε ο πιο ψηλός. Προσπαθούσα να αντισταθώ αλλά δεν φώναξα καθ’ όλη τη διάρκεια γιατί ήμουν σε σοκ. Ο πιο ψηλός έβαλε στον κόλπο μου τα χρήματα.

Όταν τελείωσαν, ο ψηλός μου είπε στα αγγλικά: «ευχαριστώ για τον χρόνο σου». Ο ψηλότερος έμοιαζε να έχει ηγετική δράση. Ο ίδιος ψηλός πριν από δύο ημέρες προσπάθησε να με φιλήσει παρά τη θέληση μου στο μπαρ. Όταν έφυγα μετά τον βιασμό ένιωθα χαμένη. Δεν φορούσα ρολόι. Είχα μαζί μου τηλέφωνο αλλά ήταν κλειστό γιατί δεν είχα μπαταρία.

Ήμουν στη μέση του πουθενά. Προσπαθούσα να βρω το ξενοδοχείο μου αλλά δεν το βρήκα. Μπήκα σε ένα άλλο ξενοδοχείο όπου εκεί καταλάβαινα ότι κάτι υπήρχε στον κόλπο μου και πονούσα.

Από το ξενοδοχείο κάλεσαν ταξί και με πήγαν στο νοσοκομείο. Τους είπα τι έγινε και ενημέρωσαν το ξενοδοχείο μου» περιγράφει στην κατάθεσή της η κοπέλα.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρεται ότι λίγες ημέρες πριν ο κατηγορούμενος στον οποίο αποδίδεται ηγετικός ρόλος, την φλέρταρε επίμονα, σχεδόν ενοχλητικά, σε μπαρ, όμως εκείνη δεν ενέδωσε.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει