ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ 2 ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ: Άφησαν το ΠΑΓΝΗ για το Ωνάσειο

6,443

Σε σοβαρή αποδυνάμωση οδηγείται η Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που καλύπτει τις ανάγκες όλης της Κρήτης, μετά την απόφαση δύο γιατρών που είχαν θέση επικουρικών επιμελητών ΕΣΥ να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.

Πρόκειται για τους Μιχάλη Κυπαράκη και Διονύση Παυλόπουλο, οι οποίοι πήραν θέσεις επικουρικών επιμελητών στο Ωνάσειο.

Τώρα στο νοσοκομείο παραμένουν ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Γιώργος Λαζόπουλος και ο καρδιοχειρουργός Μανόλης Καμπιτάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κ.κ. Κυπαράκης και Παυλόπουλος αποφάσισαν να φύγουν από το νοσοκομείο, αφού ουσιαστικά η συμμετοχή τους στις επεμβάσεις ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη, αφού τη συντριπτική πλειοψηφία αναλάμβανε και αναλαμβάνει ο διευθυντής της κλινικής.

Τι απαντά ο διοικητής

“Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έφυγαν γιατί απλούστατα θεώρησαν ότι ήταν καλύτερο για εκείνους να πάνε στο Ωνάσειο, για να εξειδικευθούν στις μεταμοσχεύσεις” υποστήριξε μιλώντας στην “Π” ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε: “Ουδείς αναντικατάστατος, δρομολογούμε διαδικασίες για την πρόσληψη άλλων γιατρών, που θα στελεχώσουν την Καρδιοχειρουργική”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει