Κοντά στους διαγωνιζόμενους η οικογένεια Καλαθάκη

243

Κοντά στους διαγωνιζόμενους των πανελλαδικών εξετάσεων είναι η οικογένεια Καλαθάκη.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με γνώμονα την συνεχή συμπαράσταση στους διαγωνιζόμενους μαθητές και στις οικογένειες τους, θα προβεί σε διανομή εμφιαλωμένου νερού και αντισυπτικών, στους μαθητές που διαγωνίζονται.

Η διανομή γίνεται καθημερινά από εθελοντές σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ Kappa Studies, που είναι πάντα δίπλα στις δράσεις της οικογένειάς μας.

Την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουνίου, που ήταν και η πρώτη ημέρα εξετάσεων για τα παιδιά των Γενικών Λυκείων, πραγματοποιήθηκε διανομή στα σχολεία 1ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, 5ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου. Χθες, Τρίτη πραγματοποιήθηκε διανομή στα σχολεία 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, 3ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου και 5ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου.

Σήμερα, Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διανομή στα 2ο Γενικό Ηρακλείου, 4ο Γενικό Ηρακλείου, 7ο Γενικό Ηρακλείου, 13ο Γενικό Ηρακλείου και στο Γενικό Λύκειο Νέας Αλικαρνασσού. Αύριο, Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί διανομή στο 1ο ΕΠΑΛ Αγ. Νικολάου και 10 ΕΠΑΛ Ιεράπετρας.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί διανομή στα Γενικό Λύκειο Αγ. Βαρβάρας, Γενικό Λύκειο Αγ. Δέκα, Γενικό Λύκειο Ασημιού, Γενικό Λύκειο Μοιρών και Γενικό Λύκειο Τυμπακίου.

Η Οικογένεια Καλαθάκη και οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ Kappa Studies εύχονται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που διαγωνίζονται.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει