ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ: Η άγνοια έφερε κλήσεις!

928

Περισσότερες από σαράντα κλήσεις μοιράστηκαν χθες σε συμπολίτες μας από ένα δειγματοληπτικό έλεγχο της Δημοτικής Αστυνομίας, που ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι οι οδηγοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι διαγραμμισμένες θέσεις στο κέντρο της πόλης προορίζονται πλέον αποκλειστικά για τους μόνιμους κατοίκους της πόλης.

Ωστόσο οι έλεγχοι θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων μέτρων της σταθερής στάθμευσης των μόνιμων κατοίκων του κέντρου, που για πρώτη φορά ενεργοποιούνται.

Όπως είναι γνωστό, η πόλη έχει μοιραστεί σε τρεις ζώνες στις οποίες υπάρχουν διαγραμμισμένες θέσεις που όπως διαβεβαιώνει η δημοτική Αρχή θα αυξηθούν, ανάλογα με τον αριθμό των κατοίκων που θα καταθέσουν αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου που έχει ανοίξει για τον σκοπό αυτό.

Αναλυτικά οι οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης των μόνιμων κατοίκων είναι οι εξής:

Οι θέσεις στάθμευσης στην πρώτη ζώνη

Οκτώ θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού Π. Πρεβελάκη, έξι θέσεις στην οδό Γ. Χρονάκη μεταξύ των οδών Μητσοτάκη και Λ.Καλοκαιρινού, έντεκα θέσεις στο δυτικό τμήμα της Γ. Χρονάκη μεταξύ των οδών Λ. Καλοκαιρινού και Π. Πρεβελάκη.

Επίσης δύο θέσεις στο δυτικό τμήμα της Γ. Χρονάκη μεταξύ των οδών Χανίων και Μ. Αυγέρη, δεκαέξι θέσεις στην οδό Ανδρεαδάκη μεταξύ των οδών Χρονάκη και Κυδωνίας, πέντε θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού Κορωναίου μεταξύ των οδών Μινωταύρου και Θεοτοκοπούλου, πέντε θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού Λυσ. Καλοκαιρινού μεταξύ των οδών Χρονάκη και Θεοτοκοπούλου, επτά θέσεις στο βόρειο και νότιο τμήμα της οδού Βύρωνα μεταξύ των οδών Λαχανά και Αλμυρού.

Ακόμα οκτώ θέσεις στο νότιο τμήμα της οδού Βύρωνα μεταξύ των οδών Αλμυρού και 25ης Αυγούστου, τρεις θέσεις στο δυτικό τμήμα της οδού Ιδομενέως μεταξύ των οδών Επιμενίδου και Κορωναίου, έντεκα θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού Επιμενίδου μεταξύ των οδών Μποφώρ και Αριάδνης, έξι θέσεις στο νότιο τμήμα της οδού Μαλικούτη, μεταξύ των οδών Ιδομενέως και Αριάδνης, δεκαεννέα θέσεις  στο νότιο τμήμα της οδού Μαλικούτη μεταξύ των οδών Πασιφάης και Υγείας.

Επίσης έντεκα θέσεις στο ανατολικό τμήμα της οδού Υγείας, τέσσερις θέσεις στο νότιο τμήμα της οδού Μεραμβέλλου μεταξύ των οδών Ξανθουδίδου και Αριάδνης, τρεις θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού Μεραμβέλλου  μεταξύ των οδών Αριάδνης και Υγείας, τέσσερις θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού Μεραμβέλλου δυτικά της οδού Μποφώρ, δώδεκα θέσεις στο νότιο τμήμα της οδού Χατζηδάκη.

Οι θέσεις στάθμευσης στη δεύτερη ζώνη

Έξι θέσεις στο νότιο τμήμα της οδού Μελησσηνών, ανατολικά της Α. Μακαρίου, δώδεκα θέσεις στο δυτικό τμήμα της οδού Κισσάμου, δεκαέξι θέσεις στο δυτικό τμήμα της πρώτης παρόδου στης οδού Α. Συμιακού, εννέα θέσεις στο νότιο τμήμα της οδού Σκορδύλων, δέκα θέσεις στο νότιο τμήμα της οδού Σκορδύλων ανατολικά της οδού Αρετής Νιότη.

Επίσης έξι θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού Σκορδύλων κάθετα στο οδόστρωμα στην ειδική εσοχή του πεζοδρομίου, οκτώ θέσεις στο νότιο τμήμα της οδού Σαμουήλ Χάουζ, πέντε θέσεις στο ανατολικό τμήμα της οδού Αρετής Νιότη, έξι θέσεις κάθετα στο οδόστρωμα στο ανατολικό τμήμα της οδού Γοργολαΐνης, πέντε θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού 1878 έναντι στο 2ο Δημοτικό σχολείο, τέσσερις θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού Πολυχρονάκη, πέντε θέσεις στο δυτικό τμήμα της οδού Στρατηγού Βάσου μεταξύ των οδών Ζουδιανών και Τσιριντανηδων, είκοσι τρεις  θέσεις στην ανατολική πτέρυγα της Λ. Πλαστήρα μεταξύ των οδών Βασιλογιώργη και Σπιναλόγκας. Αντίστοιχα δεκατέσσερις θέσεις στο δυτικό τμήμα της οδού Βασιλογιώργη, τέσσερις θέσεις στο βόρειο τμήμα της οδού Αποστόλου Παύλου, οκτώ θέσεις στην εσοχή της οδού Σπιναλόγκας, τέσσερις θέσεις στο νότιο τμήμα της οδού Ραδάμανθους, οκτώ θέσεις στο δυτικό τμήμα της οδού Μάρκου Μουσούρου, πέντε θέσεις στο ανατολικό τμήμα της οδού Γιαμπουδή, επτά θέσεις στο ανατολικό τμήμα της οδού Καλλονάδων.

Οι θέσεις στάθμευσης στην τρίτη ζώνη

Δέκα θέσεις στο ανατολικό τμήμα της οδού Βίγλας, έξι θέσεις κάθετα στο οδόστρωμα επί της εσοχής στο βόρειο τμήμα της οδού Αναλήψεως, έξι θέσεις κάθετα στο οδόστρωμα επί της εσοχής στο νότιο τμήμα της οδού Σοφοκλέους, δεκαεπτά θέσεις νότια της οδού Αρχιμήδους μεταξύ των οδών Ανθεμίου και Τ. Γεωργιάδου, οκτώ θέσεις στο δυτικό τμήμα μεταξύ των οδών Τ. Γεωργιάδου βόρεια της οδού Επίκουρου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει