ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2: Σέντρα ή οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα;

ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

181

Σήμερα  το μεσημέρι (2.30μμ) οι παράγοντες της Σούπερ Λιγκ 2  μέσω τηλεδιάσκεψης θα συνεδριάσουν και θα  αποφασίσουν για την έναρξη του πρωταθλήματος, ή την οριστική διακοπή του. Είναι γνωστό ότι οι ομάδες έχουν αποφασίσει για επανέναρξη στις 29 Ιούνη (προτελευταία αγωνιστική) και μια βδομάδα αργότερα η τελευταία ενώ η ΕΠΟ έστειλε τελεσίγραφο και ζητάει να τελειώσει η σεζόν στις 2 Αυγούστου.

Οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν για την διεξαγωγή των πλέι οφ και το ζήτημα που τίθεται είναι αν θα διεξαχθούν μόνο οι δυο τελευταίες αγωνιστικές ή αν υπάρξει οριστική διακοπή. Αρκετές ομάδες έχουν ταχθεί υπέρ της διακοπής  αλλά στην σημερινή συνεδρίαση θα συζητηθεί και το τελεσίγραφο από την πλευρά της ΕΡΤ η οποία προειδοποίησε τις ομάδες ότι αν δεν παίξουν δεν θα πάρουν τα χρήματα των τελευταίων δόσεων από τα τηλεοπτικά.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λοιπόν, για τις ομάδες. Γεγονός είναι πάντως ότι υπάρχουν πολλές που βρίσκονται ακόμα σε «καραντίνα» και αυτό καθιστά δύσκολη την συνέχεια ακόμα και την διεξαγωγή μόνο των δυο τελευταίων αγωνιστικών αφού για να παίξουν θα πρέπει να μεσολαβήσει ένα διάστημα τουλάχιστον 4 εβδομάδων οπότε το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου που έχει αποφασιστεί.

Ο Εργοτέλης είναι από τις ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τον γενικό διευθυντή Γιώργο Τουτζάρη να δηλώνει ότι το πρωτάθλημα θα διακοπεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και ομάδες που ήταν υπέρ της συνέχειας όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αλλάξει στάση και θα υποστηρίξουν την διακοπή.

Και μέσα σε όλα αυτά τα σενάρια αναδιάρθρωσης δίνουν και παίρνουν και μέχρι την 31η Ιουνίου που είναι η καθοριστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, θα συνεχίσουν να απασχολούν την ποδοσφαιρική κοινότητα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει