Κρητικός: «Η ζωή και η ιστορία δεν έχουν παύλες»

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΜ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

336

Την αντίθεση του με την απόφαση να μπει…παύλα στον κυπελλούχο από την ΕΠΣΗ εξέφρασε ο δικαιούχος παλιός πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ Γιάννης Κρητικός.

Με τοποθέτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κρητικός ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου να οριστεί ουσιαστικά κυπελλούχος για το 2020 ο ΠΑΝΟΜ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι η ζωή και η ιστορία δεν έχουν παύλες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο Γιάννης Κρητικός:

«Αγαπητέ φίλε Νίκο και πρόεδρε της ΕΠΣ Ηρακλείου παρακολούθησα την κλήρωση για την ανάδειξη του τυπικά  κυπελλούχου Ηρακλείου για το έτος 2020 .

Καταρχήν θεωρώ ότι οι τίτλοι πρέπει να κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΝΟΜ με πρόταση δική του δικαίως λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα ζήτησε να αυξηθούν οι πιθανότητες του Γιούχτα με ένα επιπλέον λαχνό .

Η διαδικασία τον έχρισε κυπελλούχο. Όμως η ζωή και η Ιστορία δεν έχει παύλες. Πρέπει να αναγράφετε το ποιος είναι κυπελλούχος και με ποιον τρόπο ώστε να μην υπάρχουν στο μέλλον ιστορικά κενά αλλά και να θυμίζει τι συνέβη στην ανθρωπότητα και μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Κληρώσεις υπήρχαν και στο παρελθόν για διαφορετικούς λόγους και η ιστορία το κατέγραψε.

Με απόλυτο σεβασμό στον τρόπο σκέψης όλου του συμβουλίου νομίζω για τους πιο πάνω λόγους ότι πρέπει να οριστεί ουσιαστικά κυπελλούχος Ηρακλείου για το έτος 2020 ΠΑΝΟΜαλίων. Τελειώνοντας θέλω να αναφερθώ στην απώλεια ενός αγαπημένου και αξιόλογου εκπροσώπου της ΕΠΣΗ του Γιάννη Βασιλάκη .Καλό ταξίδι φίλε και κρατάω αυτό το παντοτινό σου χαμόγελο όποτε συναντιόμασταν.»

 

«Τελικός και ημιτελικός το Σεπτέμβριο”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου,  από την πλευρά του με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, τονίζει ότι θα πιέσει προς όλες τις πλευρές, προκειμένου τον Σεπτέμβριο πριν την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων να διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

 

Aναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Τζώρτζογλου:

“Όπως ανέφερα και χθες στα γραφεία της Ένωσης κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για την ανάδειξη του “κυπελλούχου” Ηρακλείου επιμένω ότι οι τίτλοι οι κούπες οι νίκες θα πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι κόποι ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών και οι αγωνίες των παραγόντων και των φιλάθλων δεν μπορούνε να παίζονται και να αναδεικνύονται στην ρουλέτα και στον τζόγο.

Τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Βαγγέλης Πετούσης αλλά και ο Α αντιπρόεδρος Γιώργος ο Κουτεντάκης αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή στην απόφαση της ΕΠΟ αλλά παρά τις πιέσεις να αλλάξουμε την άστοχη απόφαση της ΕΠΟ δεν καταφέραμε να γίνει το αίτημά μας αποδεχτό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά σε αυτή την απαράδεκτη και αντί ποδοσφαιρική απόφαση.

Φυσικά ως ΕΠΣ Ηρακλείου και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την Ομοσπονδία ούτως ώστε ο τελικός και ο ημιτελικός να διεξαχθούν το Σεπτέμβριο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου…”

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει