ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΔΑΜΑΣΤΑ: Πήρε ξανά το χρίσμα ο Aντώνης Παπαδάκης

ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

176

Ο Αντώνης Παπαδάκης πήρε και πάλι το χρίσμα στην Δαμάστα για να συνεχίσει να διοικεί την ομάδα μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν χθες σύμφωνα με το καταστατικού του σωματείου και παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου Μανόλη  Πιταροκοίλη, όπως ορίζει η τρέχουσα αθλητική νομοθεσία, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού.

Τα μέλη του σωματείου ψήφισαν και εξέλεξαν επταμελές Δ.Σ. με πρώτο σε ψήφους τον Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα συγκαλέσει την πρώτη συνεδρίαση για την συγκρότηση σε σώμα. Δεύτερος σε ψήφους αναδείχτηκε ο Μιχάλης Παπαδάκης και ακολούθησαν οι Γιώργος Πολυχρονάκης, Βασίλης Περάκης, Γιώργος Περάκης, Γιάννης Περάκης και Δημήτρης Σαρρής. Το “παρών” έδωσε και ο Φώτης Τσάλος που  δεν εκλέχτηκε, αλλά δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει την ομάδα της Δαμάστας.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας έγινε από τον κ. Παπαδάκη ο απολογισμός της προηγούμενης σεζόν και οριοθετήθηκαν οι στόχοι για την επόμενη περίοδο, με την ομάδα να διατηρεί τον πρωταγωνιστικό της χαρακτήρα, την λειτουργία της σε επαγγελματικά πρότυπα και την κοινωνικής της προσφορά.

Παράλληλα ο κ. Παπαδάκης ζήτησε από την τοπική κοινωνία της Δαμάστας να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας, μετά την επικύρωση της συγκρότησης του νέου κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον δευτεραθλητή Α1 ΕΠΣΗ και συντοπίτη Αλμυρό για την ιστορική άνοδό του στην Γ’ Εθνική.

«Είμαστε υπερήφανοι που δύο ομάδες από τον τόπο μας, το Μαλεβίζι, θα αγωνιστούμε στην Γ’ Εθνική, δίνοντας έτσι το έναυσμα στην τοπική κοινωνία μας να έρθει πιο κοντά στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο» αναφέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Δαμάστας η οποία εξάλλου συγχαίρει  «όλες τις ομάδες από τους υπόλοιπους νομούς που εξασφάλισαν φέτος την άνοδό τους στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής: Άρη Σούδας και Παλαιόχωρα από τα Χανιά, Αστέρα και Άρη από το Ρέθυμνο, ΑΕ Νεάπολης και Αναγέννηση Ιεράπετρας από το Ρέθυμνο».

Η Δαμάστα συγχαίρει τέλος «τους ανθρώπους της ΕΠΣΗ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου και α’ αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κουτεντάκη (Πλούταρχο) για την προσπάθεια που έκαναν ώστε ο κρητικός όμιλος την νέα σεζόν να απαρτίζεται από 16 ομάδες και είναι τιμή μας που η Δαμάστα θα συνδυάσει την ιστορική της άνοδο στην Γ’ Εθνική με την συμμετοχή της σε αυτή την διοργάνωση-γιορτή του κρητικού ποδοσφαίρου».

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει