Στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε ο ΟΦΗ

ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

126

Σε συνέχεια της κοινωνικής δράσης της ομάδας αντιπροσωπία του ΟΦΗ βρέθηκε χθες το μεσημέρι  στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσε το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο ΟΦΗ έχει έντονη κοινωνική δράση και δε θα μπορούσε να μείνει μακριά απ’ αυτή την προσπάθεια, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά».

Μαρινάκης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Σίμος, Νάστος, Σωτηρίου και ο προπονητής του ΟΦΗ που συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία
Μαρινάκης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Σίμος, Νάστος, Σωτηρίου και ο προπονητής του ΟΦΗ που συμμετείχαν ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία

Την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ αποτέλεσαν ο προπονητής, Γιώργος Σίμος, ο υπεύθυνος του γραφείου διασύνδεσης ποδοσφαιρικού τμήματος, Παύλος Αδάμος και οι παίκτες Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Νίκος Κοροβέσης, Νίκος Μαρινάκης, Ανέστης Νάστος και Δημήτρης Σωτηρίου.

Κι όχι μόνο έδωσε το παρόν αλλά ο τεχνικός της κρητικής ομάδας  Γιώργος Σίμος συμμετείχε κιόλας στην εθελοντική αιμοδοσία.

Αγωνιστικά ο ΟΦΗ επανήλθε από χθες στις προπονήσεις και μετράει πλέον αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Απόντες θα είναι οι Τσιλιανίδης, Φερέιρα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει