ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ: Το Πάρκο ανοίγει και υποδέχεται τους πολίτες

135

Άνοιξε τις πόρτες του έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους πολίτες το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το οποίο λειτουργεί καθημερινά αφού έχουν γίνει όλες οι αναγκαίες προσαρμογές του χώρου στα νέα δεδομένα που ορίζει η πανδημία COVID-19 για τους ανοικτούς χώρους.

Τις επόμενες ημέρες το Τμήμα Μελετών και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου πρόκειται να προχωρήσει σε δενδροφυτεύσεις και καλλωπισμό του Πάρκου με φυτά ενώ και η εθελοντική πρωτοβουλία «Ζω – Δρω» αναμένεται να αναλάβει δράση στο χώρο.

Έτσι, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία εργαζομένων και επισκεπτών, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής είναι πλέον ανοικτό για όσους θέλουν να δουν στην πράξη τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Το Πάρκο λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:30 μέχρι και τις 15:30 το μεσημέρι.

Η είσοδος είναι δωρεάν και μπορούν να περάσουν την πόρτα του γκρουπ παιδιών αλλά και μεμονωμένες οικογένειες με το δεδομένο πάντα των μέτρων ασφαλείας στους ανοικτούς χώρους. Στον χώρο γίνεται θεωρία, περπάτημα αλλά και χρήση οχημάτων και προσομοιωτών ανάλογα με την ηλικία των χρηστών.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ηρακλείου συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ, το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, τη Δημοτική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Σωματείο Εθελοντών ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου, τους Εθελοντές Σαμαρείτες, τους Συλλόγους ΑμεΑ, τις Σχολές Οδήγησης της πόλης.

Τηλέφωνο για προγραμματισμένες επισκέψεις τμημάτων και γκρουπ στο 28102888836.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει