ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΡΑΧΜΑΝ ΟΥΕΣ: «Ευκαιρία ζωής για μένα ο ΟΦΗ»

116

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές μίλησε στο Sport24.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον ΟΦΗ. «Νομίζω είναι ευκαιρία ζωής.

Οι άνθρωποι που δουλεύουν με τον ΟΦΗ έχουν πολύ καλή σχέση με το ποδόσφαιρο, δηλαδή ο κ. Σαμαράς και όλοι στη διοίκηση» είπε ο νεαρός μπακ και πρόσθεσε «Το στιλ παιχνιδιού του ΟΦΗ μου ταιριάζει, πιστεύω θα με εξελίξει σαν ποδοσφαιριστή.

Το φουλ-μπακ βοηθάει σε αυτό το σύστημα και ανυπομονώ να πάω, γιατί είναι ομάδα με λαό και είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ».

Για το ότι θα παίξει με τον ΟΦΗ στην Ευρώπη δήλωσε: «Νιώθω τυχερός, αν τύχει και βρεθώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στόχο, κάποια συγκεκριμένη ομάδα ή κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δηλαδή. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Για τον Γιάννη  Σαμαρά με τον οποίο δούλεψε στον Παναθηναϊκό είπε  «Ο Γιάννης Σαμαράς ήταν όταν βρισκόμουν στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ερχόταν και μας έβλεπε αρκετά συχνά, είχε διαλέξει και κάποια παιδιά από την Κ17, 6-7 παιδιά, για να μας κάνει ατομικές προπονήσεις

Ήθελε να βάλει στην σκέψη σου να μην διώχνεις την μπάλα, να την δίνεις δίπλα σου, ακόμη κι αν χάναμε την μπάλα».

Για το περσινό μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά είπε  «Βάζει ο Παπανικολάου το γκολ, κοιτάω τους επόπτες και τον ρέφερι, δεν πίστευα ότι μπήκε το γκολ, ήταν όνειρο. Δεν το πιστεύαμε, είχαμε τρελαθεί.

Περιμέναμε πώς και πώς να τελειώσει το παιχνίδι. Γίνεται όμως το φάουλ.

Ήμασταν στο τείχος μαζί με τον Νίλι, εκτελεί ο Ναμπί ένα “κακοχτυπημένο” φάουλ, γυρίζουμε πλάτη, ανοίγει το τείχος, τρώμε το γκολ.

Δεν υπάρχει συναίσθημα εκείνη την στιγμή, ακόμη και τώρα με κυνηγάει. Ακόμη συζητάνε τι είχε γίνει».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει