Στη Βουλή η Μονάδα Εμφραγμάτων του ΠΑΓΝΗ

328

Την  επιστολή του Ιατρικού Προσωπικού της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ προς τον Διοικητή του νοσοκομείου, σε σχέση με τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων της κλινικής σε άλλον χώρο, φέρνει στη Βουλή με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, ζητώντας άμεσα ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας για αυτή την απόφαση, όπως σημειώνει.

“Το θέμα της μεταφοράς δημιουργεί πολλά και συγκεκριμένα προβλήματα, όντας μακριά από τα χειρουργεία και έχει ήδη προταθεί από τους ιατρούς πιο ενδεδειγμένος χώρος. Οι Ιατροί μάλιστα, έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να παραιτηθούν αν η Μονάδα Εμφραγμάτων μετακινηθεί σε χώρο, ο οποίος θεωρείται ακατάλληλος”.

Ο κ. Βαρδάκης δήλωσε: «Η προσφορά της καρδιολογικής κλινικής ΠΑΓΝΗ στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε όλο το Ν. Αιγαίο είναι γνωστή. Μια κλινική με διεθνή αναγνώριση. Η Κρήτη χρειάζεται, ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο, να έχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας στο επίπεδο της καρδιολογίας. Ας μας εξηγήσει ο υπουργός Υγείας την απόφαση του διοικητή ΠΑΓΝΗ, η οποία οδηγεί στη συρρίκνωσή της».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει