Πρωτοδικείο Ηρακλείου: Έτσι θα γίνεται η παραλαβή πιστοποιητικών 

2,308

Αυτή είναι η λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των τμημάτων 

Κάθε δυνατή προσπάθεια καταβάλλει το Πρωτοδικείο Ηρακλείου για την εξυπηρέτηση δικηγόρων και πολιτών που χρειάζεται να απευθυνθούν στο Τμήμα Πιστοποιητικών, επί της οδού Αβέρωφ 27, για την έκδοση διαφόρων πιστοποιητικών. Ήδη τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να σχηματίζονται ουρές από τους ενδιαφερόμενους σε ένα κτίριο, το οποίο ομολογουμένως δεν προσφέρεται καθόλου για συνωστισμό.

Η παρέμβαση του Διευθύνοντος του Πρωτοδικείου- ο οποίος για μια ακόμα επέδειξε ότι διαθέτει γρήγορα και ευέλικτα αντανακλαστικά- ήταν καταλυτική για την αποσυμφόρηση της διαδικασίας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιτούντων.

Όπως έγινε γνωστό, η υποβολή της διαδικασίας κατάθεσης της αίτησης στο εξής μπορεί να γίνεται τόσο ηλεκτρονικά όσο και αυτοπροσώπως ενώ αυξάνεται  και ο αριθμός των ημερών που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορικαστικ μεγούν στο εξής να απευθύνονται στο αρμόδιο Τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πλην Τετάρτης.  Η εξέλιξη αυτή βρίσκει απόλυτα σύμφωνη τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Διαφωτιστική είναι η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Ηρακλείου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σας γνωρίζουμε ότι το τμήμα των πιστοποιητικών επί της οδού Αβέρωφ 27 (4ος όροφος), θα παραλαμβάνει αιτήσεις για την έκδοση πιστοποιητικών καθημερινά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και με αυτοπρόσωπη εμφάνιση όλη την εβδομάδα πλην της Τετάρτης. Θα τηρούνται δύο σειρές προτεραιότητας, μια για τους πολίτες και μια για τους δικηγόρους. Η ημέρα για την παραλαβή των έτοιμων πιστοποιητικών θα γνωστοποιείται την ημέρα της κατάθεσης.

Ο Διευθύνων το Πρωτοδικείου Ηρακλείου

Κωνσταντίνος Ρόκος»

 Η λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Πρωτοδικείου

Επίσης, με άλλη ανακοίνωση το Πρωτοδικείο Ηρακλείου γνωστοποιεί προς ενημέρωση και εξυπηρέτηση τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Τμημάτων για όσους ενδιαφέρονται να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα αιτήματα τους (κατάθεση δικογράφων, αντίγραφα αποφάσεων, αιτήσεις, εφέσεις κλπ) στα αντίστοιχα Τμήματα του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, η λίστα με τα τμήματα-γραφεία του Πρωτοδικείου Ηρακλείου και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις είναι:

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει