ΒΟΛΕΪ: Πρωταθλητές ΣΦΠ Χανίων και Ν. ΟΠΕΡ

143

Η ΕΣΠΕΚ, έπειτα από τις αποφάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδας, για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, ανακοίνωσε τους πρωταθλητές ανδρών και γυναικών.

Ο ΣΦΠ Χανίων ανακηρύχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία ανδρών, ενώ στις γυναίκες “χαμογέλασε” ο Ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου. Αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Α2 κατηγορία.

Eπίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ, λαμβάνοντας υπόψη την γενικότερη κατάσταση όπως εξελίσσεται σε σχέση με τον Covid-19, τις αποφάσεις της Ε.Ο.ΠΕ στην συνεδρίαση του, αποφάσισε:

Την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 και την διεξαγωγή της τελικής φάσης όπως αυτή περιγράφεται στην με αρ 222/05-09-2020 Συμπληρωτικη Ειδική Προκήρυξη αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Την διεξαγωγή της ημιτελικής (ΧΙΑΣΤΙ) και τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 για την ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας. (Για τον τρόπο ανόδου απο την Β κατηγορία στην Α και υποβιβασμού απο την Α κατηγορία στην Β θα ληφθεί απόφαση σε νέο Δ.Σ έπειτα απο διαβούλευση με τα ενδιαφερόμενα σωματεία)

Την λήξη των πρωταθλημάτων Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α και Β κατηγορίας, χωρίς ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας. Οι αγώνες προγραμματίζονται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, αναλόγως των συνθηκών, για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά και εγκαίρως.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει