Ξεκινούν “Μαρίνα” και δημοτικά καφέ

217

Από σήμερα ανοίγουν σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΕΠΑΝΑΛ, το καφέ Μαρίνα στο ενετικό λιμάνι, ο Πλάτανος στην πλατεία Αγίου Τίτου, το Πολύκεντρο Νεολαίας στην οδό Ανδρόγεω και ο Κουμπές στην πλατεία Κορνάρου.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει το αναψυκτήριο στην Όαση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «τα συνεργεία της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. εργάστηκαν πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες έτσι ώστε οι Ηρακλειώτες και οι επισκέπτες της πόλης να μπορούν να απολαύσουν ξανά αγαπημένους χώρους που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν καφέ μέχρι ένα δείπνο, πάντα με την πιστή εφαρμογή των σχετικών υγειονομικών πρωτόκολλων του ΕΟΔΥ».

Σε δηλώσεις της, η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αμεσότητα με την οποία καλύφτηκαν όλες οι ανάγκες και σε δήλωσή της ανέφερε:

«Τηρώντας κατά γράμμα τις οδηγίες προφύλαξης των αρμόδιων Αρχών, αλλά και τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας των καταστημάτων μας, φροντίσαμε έτσι ώστε από τη Δευτέρα 25 Μαΐου τα αγαπημένα σημεία συνάντησης των συμπολιτών μας να είναι έτοιμα για λειτουργία. Γι’ αυτό και αξίζουν πολλά μπράβο στο Ανθρώπινο Δυναμικό της ΔΕΠΑΝΑΛ που δουλεύοντας συλλογικά και δημιουργικά, όπως και με τη Δημοτική Ακτή Καρτερού, έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Είμαι σίγουρη ότι και οι επισκέπτες των καταστημάτων θα συνεργαστούν εφαρμόζοντας τα ατομικά μέτρα προστασίας και το καλοκαίρι του 2020 θα μας δώσει πολλές ευχάριστες στιγμές στα δημοφιλή στέκια του Ηρακλείου».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει