ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

153

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Επιστροφή πλέον στην κανονικότητα και με τη βούλα. Διότι, είπαμε, μόνο εστιατόρια και καφέ είναι… εκείνα που δείχνουν ότι ο Ελληνας σιγά σιγά ξαναβρίσκει τον εαυτό του.

ΤΑ ΑΛΛΑ, σχολεία, κάτι μαγαζιά, κάτι ταξίδια δεν λένε πράμα μπροστά σε μια φραπεδιά που θα απολαύσεις 5-6 ώρες με τους φίλους σου!

ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ με τα όσα έγιναν στον Έβρο. Fake ή όχι η κυβέρνηση άργησε να αντιδράσει κι άφησε τους πάντες και πιο πολύ τους “γαλάζιους” να λένε διάφορα.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ έχουμε μια ιδέα τι συμβαίνει με την πανδημία: Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz, η οποία έχει πληγεί σκληρά από τον αντίκτυπο της πανδημίας του κοροναϊού, ανακοίνωσε την Παρασκευή, το βράδυ την υπαγωγή της στο αμερικανικό καθεστώς χρεοκοπίας, μια διαδικασία που αφορά τις επιχειρήσεις της στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ένας πραγματικός κολοσσός καταρρέει.

ΑΥΤΗ δεν είναι μεταρρύθμιση που μπορεί να περάσει έτσι. Θα γίνει εμφύλιος μόνο να το πει η κυβέρνηση! Στην Αυτοδιοίκηση λέει περνούν οι γιατροί της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, το προσωπικό Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων και πολλές ακόμα αρμοδιότητες του κράτους!

ΠΩΣ θα γίνει αυτό; Μα πενταπλασιάζεται ο προϋπολογισμός των ΟΤΑ από το 3% του ΑΕΠ που είναι σήμερα. Ανέκδοτο.

ΜΑ Ο Κώστας Ζαχαριάδης πλασάρεται σαν δελφίνος στον ΣΥΡΙΖΑ; Πόσο θέλουν να μας τρελάνουν τα μειράκια βρε Αλέξη;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ αποκάλυψη από τον Σταμάτη Γονίδη: «Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται. Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κοροναϊού». Για να το λέει αυτός ο αοιδός κάτι θα ξέρει!

ΑΣΧΕΤΟ αλλά αυτές οι έρευνες για το πότε είναι καλύτερο το σεξ, ποια ώρα της μέρας… δεν πιάνουν εδώ. Η καλύτερη ώρα της ημέρας για σεξ ποικίλλει από άτομο σε άτομο και από ζευγάρι σε ζευγάρι. Παρόλο που οι αυξημένες ορμόνες κάνουν το σεξ καλύτερο το πρωί, οι ψυχολογικοί παράγοντες έρχονται να αντισταθμίσουν τα πράγματα για κάποιους. Μην το ξεχνάτε ειδικά εσείς οι… νεόπλουτοι.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει