ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: Ένταση στη φυλακή

169

Για ασήμαντη αφορμή, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές  προκλήθηκε η ένταση στη φυλακή της Αλικαρνασσού, το περασμένο Σάββατο που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό κρατουμένων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες από τις Διωκτικές Αρχές αναφέρουν ότι ο καβγάς ξεκίνησε από ένα ρούχο που είτε δανείστηκε ένας κρατούμενος είτε αγόρασε από έναν άλλο και ο τελευταίος θέλησε να το πάρει πίσω.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι Έλληνας κρατούμενος απέκτησε ένα πουκάμισο ή μια μπλούζα από έναν αλλοδαπό συγκρατούμενό του και εκείνος το θέλησε πίσω.

Το επεισόδιο έγινε μέσα σε κελί όπου Άραβες κρατούμενοι επισκέφτηκαν με αποτέλεσμα να επιτεθούν σε τρεις Έλληνες που εκτίουν ποινή για σοβαρά αδικήματα. Ευτυχώς, η άμεση επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων απέτρεψε τα χειρότερα και τα πνεύματα ηρέμησαν χωρις περαιτέρω επεισόδια.

Όπως αναφέρει το cretalive, μετά την ένταση στις φυλακές, έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι στα κελιά των κρατουμένων, ενώ και οι πτέρυγες έκλεισαν νωρίτερα για όλους τους κρατούμενους που επέστρεψαν στα κελιά τους άρον άρον. Για το αιματηρό επεισόδιο έχει ενημερωθεί για την προανάκριση τόσο η αστυνομία όσο και ο Εισαγγελέας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει